Xbox-cloudgamingapp vanaf juli beschikbaar via Fire TV Stick

Xbox-cloudgamingapp vanaf juli beschikbaar via Fire TV Stick

Een geschikte Fire TV Stick kan al voor zo'n 50 euro worden aangeschaft

De Xbox-cloudgamingapp komt vanaf juli beschikbaar op Amazons Fire TV Sticks.

Dat hebben de bedrijven deze week aangekondigd. Mensen die een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement hebben kunnen daardoor vanaf volgende maand alle games op Game Pass die cloudgaming ondersteunen via een Fire TV Stick op hun televisie spelen, zonder dat daar verdere hardware voor nodig is. Voor Fortnite is zelfs geen Game Pass Ultimate-abonnement nodig.

De app komt uit op de Fire TV Stick 4K en 4K Max die vorig jaar zijn verschenen. Deze 'sticks', die rond de 50 à 6- euro kosten, zijn ook te koop in Nederland en België, maar de bedrijven hebben vooralsnog niet gespecifieerd of de app ook in deze landen beschikbaar komt. Xbox-cloudgaming is hier in ieder geval wel beschikbaar, en in het aankondigingsartikel heeft Microsoft het over meer dan 25 landen waar Xbox-cloudgaming beschikbaar is.

Ook is een draadloze controller nodig die via bluetooth aangesloten kan worden - dat kan bijvoorbeeld een Xbox-controller zijn, maar ook een DualSense-controller.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zag het gisteren en voor op de slaapkamer wil ik dit wel halen, want ik. Heb een tv die uit het bed via een liftkomt, dus kabels en consoles is lastig.

0

Aanbevolen voor jou