Xbox-achtergrond gebaseerd op Xbox 360-blades uitgebracht

Xbox-achtergrond gebaseerd op Xbox 360-blades uitgebracht

Alleen deze maand kunnen er nog Xbox 360-games via de store worden gekocht

Microsoft heeft een dynamische achtergrond voor moderne Xbox-consoles uitgebracht gebaseerd op het klassieke Xbox 360-systeemmenu.

Op de Xbox 360 was er de eerste jaren een menu bestaande uit verschillende 'blades' waartussen men kon schakelen. Hoewel de net uitgebrachte achtergrond die hierop gebaseerd is geen functionele blades heeft, roept het wel herinneringen op aan de Xbox 360-generatie.

Geïnteresseerden kunnen via de Xbox-knop op de controller een menu openen een naar 'Profile & system' gaan, om vervolgens via 'Settings', 'General', 'Personalization', 'My Background' en uiteindelijk 'Dynamic backgrounds' de 'Xbox 360 Blades' te selecteren.

De komst van de dynamische achtergrond gebaseerd op het Xbox 360-menu lijkt geen toeval: vanaf 29 juli kan men geen games of dlc meer uit de Xbox 360-winkel kopen. Hoewel veel games uit de winkel nog op andere manieren te koop blijven staan, zullen er honderden games voorgoed niet meer aangeschaft kunnen worden. Eerder gekochte games en dlc blijven wel downloadbaar. Er zijn nu diverse Xbox 360-games met korting te koop.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat was zo lekke menu beter dan wat ze nu hebben.

0
test

Werkt niet goed samen met de huidige lay-out, maar leuk voor de nostalgie. Als ik aan die tijd terug denk, mis ik vooral het XMB menu van de PSP en de PS3…

0

Aanbevolen voor jou