Vijfde Diablo 4-seizoen bevat horde-modus genaamd Infernal Hordes

Vijfde Diablo 4-seizoen bevat horde-modus genaamd Infernal Hordes

Het seizoen is vanaf vandaag alvast in de Public Test Realm speelbaar

Blizzard heeft de inhoud van het aankomende vijfde seizoen van Diablo 4 uit de doeken gedaan, waaronder het bestaan van de modus Infernal Hordes.

Dat gebeurde in een nieuwe Campfire Chat-presentatie, die hieronder bekeken kan worden, en een blogpost waarin alle patch notes zijn te vinden. Het nieuwe seizoen bevat een nieuwe reeks missies die zich na de hoofdcampagne afspelen en die zowel in de Seasonal als Eternal Realms beschikbaar komen.

Door deze missies te klaren krijgen spelers toegang tot Infernal Hordes, een survivalmodus waarin spelers het moeten opnemen tegen hordes vijanden en ondertussen Burning Aether verdienen en daarmee krachtige wapens en andere beloningen kunnen vrijspelen. Elke 'golf' aan vijanden duurt negentig seconden.

Van vandaag tot 2 juni is het vijfde seizoen al te testen via de Diablo 4 Public Test Realm op Battle.net. Het is nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen voor iedereen begint.

Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb na het spelen van de campaign heel kort season 1 en 2 gespeeld, maar daarna niet meer aangeraakt. Met season 4 en de daar bijbehorende aanpassingen aan de het lootsysteem werd het eigenlijk weer leuk. Ik merk alleen dat ik te weinig tijd heb om in een season echt potten te breken, ik denk dat ik lvl 100 net ga redden. Maar misschien heeft dat ook met wat ineffeciëntie van mijn kant te maken. Ik ga volgend season zeker weer proberen, ik hoop dat die horde-modus een welkome afwisseling kan bieden naast de Helltides en NMD.

[Reactie gewijzigd door KloptNietWatJeZegt op 25 juni 2024 - 08:44]

0

Aanbevolen voor jou