Vijfde Call of Duty: Modern Warfare 3-seizoen is begonnen

Vijfde Call of Duty: Modern Warfare 3-seizoen is begonnen

De game staat nu ook op Xbox Game Pass

Het vijfde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone is gisteravond van start gegaan.

Eerder werd de inhoud van het vijfde seizoen al bekendgemaakt. Zo zijn er twee compleet nieuwe maps aan de multiplayer van Modern Warfare 3 toegevoegd, genaamd Bait en Yard. Ook zijn er nieuwe varianten op de maps Rust, Shipment en Safe House uitgebracht - deze maps zijn in een cel-shaded jasje gestoken.

Er zijn tevens nieuwe modi beschikbaar, waaronder Slam Deathmatch, waarin alle finishing moves gebaseerd zijn op WWE-moves. Ook nieuw is COD Warrior, waarin teams allerlei 'minigames' voor hun kiezen krijgen. In Zombies ontvangen spelers de laatste verhaalmissie, en Superstore uit Verdansk is aan de Urzikstan-map in Warzone toegevoegd. Natuurlijk zijn er ook diverse nieuwe wapens en operators (onder andere gebaseerd op WWE) te ontgrendelen.

Gisteren is Call of Duty: Modern Warfare 3 tevens aan Xbox Game Pass voor console en pc toegevoegd. Leden kunnen de singleplayercampagne, multiplayer en Zombies-modus onbeperkt spelen.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb hem gisteren toevallig binnengehaald via GP, maar wat is dat menu toch verschrikkelijk geworden. Allerlei meldingen over Battle Passes, cosmetische items die je kunt vrijspelen, timed events, achievements van MW2 en MW3 die door elkaar lopen, een download van 230 GB, etc. Donder op man!

0

Haha herkenbaar. Dit went op een gegeven moment wel maar blijft soms frustrerend als je gewoon wil gamen zonder eerst allerlei onzin weg te drukken. Dacht dat ze dat CoD HQ menu in Bo6 weg willen laten. Groot voorstander daarvan!

0
test

Ja dat CoD HQ mag echt verdwijnen. Geef mij maar een simpel menu met Single Player, Multiplayer, Options, Credits. Maar ik zal wel oud worden;)

0
test

Download kan je verkleinen door te kiezen wat je download, wil je war zone sp of mp je kan het dus behoorlijk verkleinen.

0
test

Klopt, maar kan dat ook vooraf via de MS Store. Ik kan het nu binnen CoD, maar dan heeft het kwaad eigenlijk al geschied.

0
test

Dat zeg ik toch dat je vooraf al kan kiezen

0
test

Gisteren via Game Pass gedownload. Dit was namelijk één van de eerste COD games die ik links heb laten liggen omdat ik gek werd van alle onrealistische skins, wapens en alle extra rotzooi om het spelen heen. Maar dat blijkt dus nu met deze game nog 1000x erger te zijn. Holy shit wat is die launcher een drama. Niet alleen liep het 10x vast, maar wat een onoverzichtelijk gedrocht. En als je dan gaat spelen.. is het net of ik in Fortnite loop. Het gaat echt helemaal de verkeerde kant op het COD. Gelukkig zijn ze voortaan “gratis” te spelen via Game Pass zodat ik het even kan uitproberen en weer kan de-installeren.

[Reactie gewijzigd door SilentF0rce-1 op 25 juli 2024 - 20:53]

-1

Aanbevolen voor jou