Tweede seizoen van Fallout-serie komt 'zo snel mogelijk' uit

Tweede seizoen van Fallout-serie komt 'zo snel mogelijk' uit

Veel voorwerk is al tijdens het eerste seizoen verricht

Het tweede seizoen van de televisieserie gebaseerd op Fallout moet "zo snel als mogelijk" verschijnen.

Dat hebben showrunners Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner laten weten aan The Hollywoord Reporter. "We geven er flink gas op om het tweede seizoen zo snel als mogelijk is uit te brengen."

Een releaseperiode wilde het duo nog niet geven, aangezien "het internet er een handje van heeft om schattingen bindend te maken". Maar: "We hebben veel werk al tijdens het eerste seizoen verricht. We hebben sets, assets, visuele effecten. Daardoor kunnen we een vliegende start maken."

"Er waren zoveel dingen die we in het eerste seizoen wilden doen en we nu in het tweede seizoen plannen", voegt Robertson-Dworet toe. "Het voelt daardoor alsof we al een heel eind zijn opgeschoten en dat is erg tof. We zijn enorm dankbaar om alle dingen die niet in het eerste seizoen pasten alsnog naar het scherm te brengen."

Het eerste seizoen van Fallout, dat eerder dit jaar op Amazon Prime Video verscheen, was een groot succes. In de eerste zestien dagen sinds release werden er 65 miljoen kijkers bereikt, en de verkoop- en spelerscijfers van diverse Fallout-games stegen dan ook als gevolg daarvan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat ze maar lekker rustig de tijd nemen. Wil geen bugfest hebben zoals met de voorgaande Fallout releases /s

0
test

Dat je voor deze comment een minnetje kreeg toont het verzuringsgehalte van bepaalde mensen zonder gevoel voor humor hier.

[Reactie gewijzigd door Mr.Happy op 7 juni 2024 - 08:48]

0

Het is niet omdat iemand commentaar heeft op iets dat die persoon gelijk verzuurd is. Ikzelf heb het eerste seizoen verslonden en genoten van elke seconde. Maar dat neemt niet weg dat er inderdaad fouten zijn gemaakt. (Ik denk dan persoonlijk aan het 1e gevecht dat de ghoul aangaat met onze "held" in zijn armoured suit. Hij kijkt verrast, blijft schieten en weet precies niet wat te doen. Pas na een tijd heeft hij een oplossing door een bepaalde leiding kapot te schieten. Veel later neemt hij het op tegen een 4 of 5 tal in dezelfde pakken en komt dan ineens met een "fatal flaw" in het design af waardoor hij ze met gemak neerlegt...) Dit geeft inderdaad aan dat er precies haast is gemaakt van het verhaal en, als ze de scripts iets kritischer hadden doorgelezen, dit hadden kunnen vermijden. Maar zoals ik ook al eerder zei, ik heb van elke seconde genoten, de humor is top, de settings en décors ook, het verhaal is goed te volgen én je wil gelijk de volgende aflevering kijken. Ben ik dan verzuurd als ik zo'n fout opmerk? Nee, ik ben gewoon kritisch. Maar ik kijk reikhalzend uit naar seizoen 2 en als het even kan nog vele seizoenen hierna.

0
test

Door de laatste scene van S1 kijk ik erg uit naar een 2e seizoen, laat maar komen!

0

Aanbevolen voor jou