The Elder Scrolls 6-verwachtingen waarmaken 'is bijna onmogelijk'

The Elder Scrolls 6-verwachtingen waarmaken 'is bijna onmogelijk'

Fans zullen de game met alle voorgaande Bethesda-spellen vergelijken

Het zou zo goed als onmogelijk zijn voor Bethesda om de verwachtingen van fans waar te maken met het aankomende The Elder Scrolls 6.

Dat claimt Bruce Nesmith, de inmiddels gepensioneerde Bethesda-ontwikkelaar die heeft meegewerkt aan de The Elder Scrolls- en Fallout-games en Starfield, in een gesprek met Kiwi Talkz. "The Elder Scrolls 6 wordt ongetwijfeld een geweldige game, maar het gaat vergeleken worden met alle eerdere games die Bethesda heeft gemaakt." Hij vervolgt: "Het is haast onmogelijk om aan de verwachtingen van fans die The Elder Scrolls 6 willen kopen te voldoen."

Ondanks dat wachten veel fans met smart op het zesde deel in de fantasyreeks. In 2018 werd de game aangekondigd middels een logo, en sindsdien is er niets van het spel getoond. Zover bekend is de ontwikkeling pas echt op stoom gekomen nadat Starfield in 2023 uitkwam. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat het spel voor 2026 uitkomt. Het vorige hoofddeel in de reeks, Skyrim, kwam in 2011 uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Starfield en Fallout interesseren me niet. Skyrim was uiteindelijk vrij meh; beter dan Oblivion, maar niet zo goed als Morrowind. Mijn verwachtingen betreffende TES6 zijn daarom niet bijster hoog.

-2

Aanbevolen voor jou