Ontwikkeling Warhammer 40,000: Space Marine 2 wordt afgerond

Ontwikkeling Warhammer 40,000: Space Marine 2 wordt afgerond

De game is 'goud gegaan'

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is 'goud gegaan' - de ontwikkeling van het spel is zo goed als afgerond.

Dat werd via social media aangekondigd. De term 'goud gaan' houdt in dat het spel op disk gedrukt gaat worden en dat het dus in grote lijnen af moet zijn. Tegenwoordig werken ontwikkelaars na deze mijlpaal vaak nog wel door aan hun games om patches uit te brengen.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 verschijnt op 9 september voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Het vervolg op de in 2011 verschenen actiegame gebaseerd op het Warhammer-universum laat spelers wederom Lieutenant Titus besturen. Net als in het eerste deel gebruiken spelers allerlei wapens en dodelijke moves om vijandelijke Tyranids af te slachten. De game kan zowel alleen als met z'n drieën doorlopen worden.

Vorige week bleek al dat de geplande bèta voor Space Marine 2 niet doorgaat. "Space Marine 2 is bijna klaar. We richten ons nu volledig op de optimalisatie, afwerking en het oplossen van de aanwezige problemen voor de release." Nu een bèta organiseren zou "de ontwikkelteams afleiden van de volledige release". Om het goed te maken ontvangt iedereen die zich in had geschreven voor de bèta een gelimiteerde Bolt Pistol-skin wanneer de game uit is.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deel 1 met plezier gespeeld op een eyefinity 3D monitor systeem. De finishers waren extreem brutal. Heel veel zin in dit deel. De verbeterde swarm engine ziet er erg indrukwekkend uit. En voor de bijbehorende pvp MP. I am Alpharius.

0
test

Hier kijk ik echt naar uit. Misschien keer deel 1 weer kopen om even te spelen.

0

Aanbevolen voor jou