Nico staat centraal in nieuwe Marvel's Midnight Suns-trailers

Nico staat centraal in nieuwe Marvel's Midnight Suns-trailers

Een aantal nieuwe trailers van Marvel's Midnight Suns laten kijkers kennismaken met het personage Nico Minoru.

Nico is een van de minder bekende helden uit Midnight Suns. Het stripfiguur werd geïntroduceerd in de Runaways-comic, waar ze net als de andere hoofdpersonages een kind was van schurken waar de kinderen vervolgens van zijn weggelopen. Ze heeft echter wel de magische krachten van haar ouders geërfd. Ook gebruikt ze de Staff of One.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarin spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages.

Marvel's Midnight Suns werd eerder dit jaar uitgesteld naar 2 december. Dan komt de game uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De versies voor Xbox One, PS4 en Nintendo Switch volgen op een nog onbekend moment.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou