'Modern Warfare 3 komt deze maand naar Game Pass'

'Modern Warfare 3 komt deze maand naar Game Pass'

Na prijsverhoging

Volgens geruchten zou Call of Duty: Modern Warfare 3 deze maand nog naar Game Pass komen.

Website Insider Gaming meldt van meerdere bronnen te hebben gehoord dat de nieuwste Call of Duty-game in juli nog wordt toegevoegd aan de abonnementsdienst. Volgens de site zou dat in de tweede helft van de maand gebeuren.

Eerder deze maand gingen er al geruchten dat ook andere Activision-games binnenkort eindelijk op Game Pass zullen verschijnen. In augustus zou Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, de collectie met de eerste drie Crash Bandicoot-games, op Game Pass worden geplaatst. Tony Hawk's Pro Skater 1+2 en Spyro Reignited Trilogy zouden daarna "erg snel" volgen. Microsoft zelf heeft de geruchten nog niet bevestigd.

Na de overname van Activision Blizzard door Microsoft was Diablo 4 de eerste game die op de abonnementsdienst kwam te staan. Inmiddels weten we dat het aankomende Call of Duty: Black Ops 6 vanaf de release op Game Pass komt.

Gisteren werd bekend dat de prijzen van een Game Pass-abonnement gaan stijgen. Xbox Game Pass Ultimate - de hoogste tier waarmee men niet alleen online kan gamen, maar waarbij zowel Game Pass voor console als pc zit, alsmede cloudgaming en alle day one-releases van Microsoft, gaat van 14,99 euro naar 17,99 euro per maand. De prijs van Game Pass voor pc wordt verhoogd van 9,99 euro naar 11,99 euro per maand.

Verder blijft Xbox Game Pass Core beschikbaar, waarmee men alleen toegang krijgt tot online gaming en een kleine selectie aan eerder verschenen games. De maandelijkse prijs hiervan blijft hetzelfde, maar het jaarlijkse abonnement stijgt van 59,99 euro naar 69,99 euro.

De Xbox Game Pass voor consoles-tier verdwijnt voor nieuwe abonnees. Deze wordt vervangen voor de nieuwe standaard-tier, dat in de VS 14,99 dollar per maand kost en hier vermoedelijk ook rond de 14,99 euro gaat kosten. Hier zullen games niet meteen op release op verschijnen, in tegenstelling tot wat voorheen altijd het geval was bij gamereleases van Microsoft.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vraag me toch af waar dit op eens vandaan komt, laast zeiden ze august komen de eerste games rand al Thor zegt in z podcast dat ie denkt al eerder deze maand en dan word hem gevraagd welke game dan of welke zou je doen en zegt ie een oude cod of die van vorig jaar mw3. En nu paar dagen er na zegt iedereen dat cod mw3 deze maand komt. Geloof er niks van.

0

Aanbevolen voor jou