Indiana Jones-game vooral geïnspireerd door Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade

Indiana Jones-game vooral geïnspireerd door Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade

De game moet nog ergens dit jaar op Xbox Series en pc uitkomen

Het aankomende Indiana Jones and the Great Circle lijkt vooral op de twee populairste Indiana Jones-films: Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade.

Dat laat MachineGames weten in een 'deep dive'-video over de game die hieronder bekeken kan worden. MachineGames geeft aan die films heel vaak te hebben bekeken in een poging de game zoveel mogelijk op een Indiana Jones-film te laten lijken.

Verder wordt er dieper ingegaan op het verhaal van de game. Het draait namelijk om een complot rond de Great Circle - een soort uitlijning over heel de wereld waar artefacten zijn te vinden. Ook anderen maken jacht op deze artefacten. Todd Howard zou het verhaal hebben bedacht. Dit verhaal is meteen een goed excuus om op allerlei locaties ter wereld te komen in de game.

In de video wordt ook uitgelegd dat men voor een eerstepersoonsaanzicht zijn gegaan omdat dit meeslepender is en spelers echt het gevoel geeft Indiana Jones te zijn, dat er een grote focus op puzzels ligt en dat Troy Baker niet alleen de stem van Indiana Jones inspreekt, maar ook motion capture heeft gedaan.

Indiana Jones and the Great Circle moet ergens dit jaar nog op Xbox Series X en S en pc verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

voor mij persoonlijk jammer dat het een 1st persoon view wordt. Ik word altijd misselijk na verloop van tijd bij het gamen. Ik baalde hier ook erg bij mijn meest favo game-serie RE, vanaf deel 7. Hopelijk komt er een 3th person view mogelijkheid in de toekomst, zoals bij RE8 het geval was. Want hier een echte Indiana Jones-fan!

-1
test

Ik heb dit met sommige games vooral als de framerate goed is maar er bijv microstutter is en als de field.of view laag is. Heb je al een geprobeerd wat in te stellen met de FOV field of view vaak kan een wat grotere fov helpen bij motion sickness. Is vooral op pc iets wat je vaak kan instellen maar bij sommige consoles games ook. Vroeger was de console fov vaak tussen de 60 en 80 die bijv naar 80 of 90 zetten kan helpen.

1
test

Als je RE 7 en RE8 echt wilt spelen, er zijn mods op pc die de game in third person forceren. Heb het zelf toen de tijd ff geprobeerd en werkte prima. Als je dat niet wilt, kun je -zoals aangegeven door Fpsbig- de FoV (Field of View) nog aanpassen (hoger zetten, het liefst 80-90) om te kijken of dat helpt. Bij heel veel mensen helpt dat tegen de misselijkheid en kunnen ze zelfs de game zonder issues helemaal uitspelen. Hoop dat je er ooit van kan genieten :-)

0
test

Vind ik ook. Het leek in de Xbox presentatie bijna alsof iedere game in firts-person was. Wat RE8 betreft, ik was enorm blij toen er een 3rd person mode kwam kon ik de game gewoon spelen zonder misselijk te worden. Ik mijd first person games normaal gesproken hoewel ik er niet altijd last van heb. Games zoals MInecraft en Portal kan ik gewoon spelen, maar misschien ligt daar het tempo wat lager. En field of view verhogen helpt soms inderdaad.

[Reactie gewijzigd door mole28 op 16 juni 2024 - 20:25]

0
test

Persoonlijk heb 'k er zeer weinig last van, maar ik speel ook niet zo heel veel FPS-games. @MOLE28 : ik tel er toch 23 van de 30 in third person of met third person mogelijkheden :-)

0

Aanbevolen voor jou