Indiana Jones and the Great Circle komt later dit jaar naar Xbox en pc

Indiana Jones and the Great Circle komt later dit jaar naar Xbox en pc

Troy Baker spreekt de stem van de iconische avonturier in

Microsoft en MachineGames hebben tijdens de Developer Direct de game Indiana Jones and the Great Circle onthuld.

Het was al bekend dat MachineGames - de ontwikkelaar achter de moderne Wolfenstein-games - aan een Indiana Jones-game werkt, maar nu is het spel daadwerkelijk getoond. Daarbij is de naam ook bekendgemaakt. De naam lekte eerder deze maand al uit.

Het spel heeft een eerstepersoonsperspectief, al wisselt de camera soms naar de derde persoon - bijvoorbeeld tijdens tussenfilmpjes of wanneer Indiana Jones klimt. Het uiterlijk van het hoofdpersonage is gebaseerd op een jonge Harrison Ford, de acteur die de rol van het personage in de films vertolkt. De stem wordt ingesproken door Troy Baker, onder andere bekend voor zijn rol als Joel in de The Last of Us-games.

Het verhaal van de game speelt zich af tussen de films Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade. Wanneer Indiana Jones in Marshall College op een inbreker in de vorm van een gigantische man stuit die een relikwie steelt, reist de avonturier af naar Vaticaanstad om meer te weten te komen. Andere locaties die spelers bezoeken, zijn onder andere Egypte en de Himalaya.

Spelers kunnen tijdens gevechten niet alleen schieten met geweren, maar ook vechten met hun vuisten of gebruikmaken van de iconische zweep. Puzzels spelen daarnaast een belangrijke rol in de game.

Indiana Jones and the Great Circle verschijnt ergens later dit jaar op Xbox Series X en S, pc en Xbox Game Pass. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. Hieronder kan de onthulling bekeken worden. Op Xbox Wire valt ook meer te lezen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoop al jaren op een nieuwe Wolfenstein game. Dus ik kan enigszins enthousiast zijn over dat de wat van de WS gameplay erin terug brengen. Not blown away, grafisch erg mixed, maar Wolfenstein games waren ook geen graphical showcases maar wel vermakelijk. Het ziet er ieder geval leuker uit om te spelen dan Hellblade 2 waar ze alleen maar hetzelfde van tonen.

-3
test

Ik snap volledig waarom ze het doen want Harrison Ford is Indiana Jones en zonder hem is er eigenlijk geen reden om een Indiana Jones game te makken, maar ik moet zeggen dat ik het wel extreem afleidend vind om zijn gezicht met de stem van iemand anders (Troy Baker) te zien.

0

ja ik vond het ook gek. Hij doet heel erg zijn best om hem na te doen en het lukt hem 90%, maar net niet helemaal waardoor dat soort dingen op gaan vallen en dus afleiden. ik had dat al bij het uiterlijk. Ze benaderen het beeld goed, zelfs de scheve glimlach, maar soms zit het net mis met de ogen of zo waardoor het afleidt.

1
test

Nu ben ik niet de beste met het herkennen van stemmen, maar ik moet zeggen dat ik niet eens in de gaten had dat Troy Baker hier probeert om Harrison Ford na te doen.

0
test

Ik vond hem echt wel prima op de stem van Ford lijken. Liever dat dan iemand die helemaal niet klinkt als Indy. Dat zou pas hinderlijk zijn.

0

Aanbevolen voor jou