Hier kijk je naar de Xbox Games Showcase en Call of Duty Direct

Hier kijk je naar de Xbox Games Showcase en Call of Duty Direct

De Gamezomer is nog steeds in volle gang

Vanavond zendt Xbox om 19:00 uur een presentatie uit vol met nieuwe games die we in de aankomende tijd van het bedrijf en third-party ontwikkelaars kunnen verwachten. De Xbox Games Showcase wordt opgevolgd door een Call of Duty Direct waarin het aankomende Black Ops 6 wordt getoond.

De Xbox Games Showcase begint om 19:00 uur en wordt meteen gevolgd door een Call of Duty Direct. Om 22:00 uur zijn de twee presentaties ongeveer afgelopen en gedurende de show lees je hier op Gamer.nl natuurlijk al het grootste nieuws zo snel mogelijk.

Watch on YouTube

De precieze inhoud van de Xbox Games Showcase is nog niet bekend, maar we hebben wel al een aantal voorspellingen gedaan. Zo kunnen we zeker verwachten dat Indiana Jones and the Great Circle voorbij komt, staat ook Avowed nog voor dit najaar op de planning en horen we nu al geruime tijd geluiden over een mogelijke Gears of War 6. Ook dook er recent een gerucht op over Doom: The Dark Ages, wat een vervolg op Doom Eternal zou zijn die tijdens deze presentatie wordt onthuld. 

Bij onze zustersite Power Unlimited wordt de Gamezomer ook uitvoerig gevierd. Voordat we vanavond de presentatie bekijken wordt er nog een quiz gedaan en nemen twee teams het tegen elkaar op in een geocache-uitdaging. In dit overzicht zie je ook de rest van de planning voor deze gamezomer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk al die aankondigingen, maar zou het geen origineel idee zijn om een keer een vrouwelijk personage de hoofdrol te laten spelen in een game?

0

Fable? Perfect Dark? 🤡

0

Aanbevolen voor jou