Gerucht: Arkane kondigt op The Game Awards Dishonored 3 aan

Gerucht: Arkane kondigt op The Game Awards Dishonored 3 aan

De show wordt in de nacht van donderdag op vrijdag uitgezonden

Er gaan geruchten dat ontwikkelaar Arkane Studios op The Game Awards morgennacht een derde game in de Dishonored-reeks aankondigt.

Insider Nate the Hate claimt dat hij heeft gehoord dat de volgende game van Arkane - wiens laatste wapenfeit het gehekelde Redfall is - op The Game Awards wordt onthuld. Volgens Insider Gaming hinten meer mensen met kennis van zaken naar een mogelijke nieuwe Arkane-game, en zou het wel eens om Dishonored 3 kunnen gaan.

Het is niet voor het eerst dat de mogelijkheid van een derde Dishonored-game de kop op steekt. De game werd ook genoemd in documenten afkomstig uit de rechtszaak tussen Microsoft en de Federal Trade Commission. Microsoft is sinds de overname van Bethesda ook eigenaar van Arkane.

Hoewel Redfall slecht werd ontvangen bij critici en spelers, worden voorgaande games van de ontwikkelaar over het algemeen als kwalitatief hoogstaand beschouwd. De ontwikkelaar staat daarbij bekend om diens immersieve spelwerelden. Andere games van Arkane naast de Dishonored-reeks en Redfall zijn Prey en Deathloop.

The Game Awards worden in de nacht van aanstaande donderdag op vrijdag uitgezonden. De show begint om 01:30 uur Nederlandse tijd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heel veel lol gehad met Dishonored 1 en 2 dus laat maar komen

0

Aanbevolen voor jou