Gameplaytrailer van Brothers: A Tale of Two Sons Remake uitgebracht

Gameplaytrailer van Brothers: A Tale of Two Sons Remake uitgebracht

Game verschijnt op 28 februari voor pc, Xbox Series en PS5

Uitgever 505 Games en ontwikkelaar Avantgarden Games hebben een gameplaytrailer van de aankomende remake van Brothers: A Tale of Two Sons gepubliceerd.

Brothers: A Tale of Two Sons is geregisseerd en geschreven door Josef Fares in samenwerking met Starbreeze. Fares zou later Hazelight oprichten, waarmee hij onder andere It Takes Two ontwikkelde. De remake blaast de hoofdpersonages en omgevingen van de game nieuw leven in met moderne graphics en prestaties. De soundtrack is daarnaast opnieuw opgenomen met een live orkest.

In Brothers: A Tale of Two Sons besturen spelers twee broers die op zoek gaan naar een geneesmiddel voor hun stervende vader. De game verscheen oorspronkelijk in 2013 op Xbox 360, PlayStation 3 en pc, al kwam het spel later ook uit op platforms als Nintendo Switch, PS4, Xbox One en smartphones. De game won meerdere awards, waaronder een BAFTA Video Game Award.

Brothers: A Tale of Two Sons Remake verschijnt op 28 februari 2024 op pc (Steam, Epic Games Store, GOG), PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou