Fallout-televisieserie sleept zestien Emmy-nominaties in de wacht

Fallout-televisieserie sleept zestien Emmy-nominaties in de wacht

Het eerste seizoen was op release een groot succes

De nominaties voor de Emmy Awards zijn gisteren onthuld, en het eerste seizoen van Amazon Prime's Fallout heeft zestien nominaties ontvangen.

Zo is de serie genomineerd voor een Emmy voor 'Outstanding Drama Series', samen met shows als The Crown, Shogun en 3 Body Problem. Andere nominaties voor de serie vallen in categorieën als productiedesign, hoofdrolspeler (Walton Goggins), make-up en stunts. Alle nominaties die Fallout in de wacht heeft gesleept zijn hier te vinden.

De Fallout-serie, die eerder dit jaar verscheen, bleek een groot succes. In de eerste zestien dagen sinds release werden er 65 miljoen kijkers bereikt, en de verkoop- en spelerscijfers van diverse Fallout-games stegen dan ook als gevolg daarvan. Een tweede seizoen komt dan ook zo snel mogelijk uit. "We geven er flink gas op om het tweede seizoen zo snel als mogelijk is uit te brengen", aldus de showrunners eerder dit jaar.

Overigens hebben The Bear en Shogun nog meer Emmy-nominaties op hun naam staat dit jaar, met respectievelijk 23 en 25 nominaties.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De Oscars, de Emmies. De waarde van deze hebbedingetjes heeft betere tijden gezien. Om nog maar te zwijgen over de relatieve waarde van dergelijke prijzen die deze sowieso hebben.

-3
test

Ik denk dat Shogun heel veel gaat winnen. Het is toch de beste show van het jaar.

0

Aanbevolen voor jou