Eternal Strands van Dragon Age-regisseur staat vanaf release op Game Pass
Nieuws

Eternal Strands van Dragon Age-regisseur staat vanaf release op Game Pass

De game moet ergens begin 2025 uitkomen

Eternal Strands, de nieuwe game van Dragon Age-regisseur Mike Laidlaw en zijn huidige studio Yellow Brick Games, zal op de dag van release meteen op Xbox Game Pass staan.

Dat werd eerder deze week aangekondigd. Het gaat daarbij wel alleen om Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc. Hieronder kan een nieuwe trailer van de game worden bekeken.

De third-person actie-adventuregame laat spelers als de jonge 'weaver' Brynn de mysteries van de Enclave - een ooit machtig koninkrijk - onderzoeken. Spelers nemen het op tegen gigantische wezens genaamd Arks en gebruiken daar krachtige wapens en magische spreuken voor. Daarbij kunnen extreme weersomstandigheden in het voordeel gebruikt worden tijdens gevechten.

Mike Laidlaw, de oprichter van Yellow Brick Games, was voorheen de creative director van de Dragon Age-franchise. Bij de in 2020 in Quebec City opgerichte studio werken ook diverse topmensen die voorheen aan de Assassin's Creed- en Watch Dogs-series hebben gewerkt, waaronder Thomas Giroux, Frédéric St-Laurent B. en Jeff Skalski. Yellow Brick Games gaat de game zelf uitgeven.

Eternal Strands moet ergens begin 2025 verschijnen op Xbox Series-consoles, PlayStation 5, Steam en Epic Games Store. De game komt zoals gezegd dus ook op Xbox Game Pass te staan.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Call of Duty: Black Ops 6 - Launchtijden, preload, edities en Game Pass
Nieuws

Call of Duty: Black Ops 6 - Launchtijden, preload, edities en Game Pass

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat

Activision heeft bekendgemaakt vanaf hoe laat spelers aan de slag kunnen gaan met Call of Duty: Black Ops 6, zodra de releasedatum van 25 oktober er is.

Black Ops 6 rolt gedurende de dag van 25 oktober uit over de hele wereld op consoles, dus PlayStation- en Xbox-spelers in Nederland kunnen tussen 13:00 uur op 24 oktober en 08:00 uur ‘s ochtends op 25 oktober met het spel aan de slag. In de praktijk betekent dit voor de meeste spelers dat Black Ops 6 om 00:00 uur Nederlandse tijd, op 25 oktober, te spelen is.

De pc-versie van de game heeft wel een precieze launchtijd. Call of Duty: Black Ops 6 is op 25 oktober vanaf 06:00 uur ‘s ochtends te spelen. Mocht je nog niet zeker zijn of jouw pc de nieuwe Call of Duty-game wel aan kan, zie je hier de benodigde specificaties om het spel te draaien.

Game Pass

Call of Duty: Black Ops 6 is vanaf vanaf verschijning ook beschikbaar op Game Pass, de abonnementendienst van Xbox. Game Pass Ultimate-abonnees kunnen zonder problemen met de nieuwe shooter aan de slag, alsmede Game Pass for pc-gebruikers. Game Pass for console bestaat in principe niet meer, maar bestaande abonnees van die versie kunnen, mits ze daar ten tijde van de release nog steeds een abonnement op hebben, wel gewoon met Black Ops 6 aan de slag.

Game Pass Core- en Game Pass Standard-abonnees hebben op release dus geen toegang tot Black Ops 6. Het spel is ook via Xbox Cloud Gaming te spelen door Game Pass Ultimate-abonnees.

Call of Duty: Black Ops 6-versies

De standaard-edities van Call of Duty: Black Ops 6 zijn nog steeds te pre-orderen, en de digitale Vault Edition is ook nog steeds aan te schaffen. De Vault Edition bevat de volgende extra's:

  • De volledige game voor PlayStation 4/PlayStation 5 of Xbox One/Xbox Series X en S

  • Woods Operator-pack in MWIII/WZ - Onmiddelijke toegang tot de Classic Woods Operator-skin in MW3 en Warzone, alsmede de Zombie Woods- en Numbers Woods-skins.

  • Reflect 115 Camo-pack in MWIII/WZ - Ontgrendel direct de Reflect 115 Wapencamouflage in Modern Warfare III en Call of Duty Warzone. Ook zijn negen items voor Modern Warfare Zombies inbegrepen.

  • Hunters vs. Hunted Operator-pack - Skins voor Adler, Park, Brutus en Klaus

  • Mastercraft-collectie - vijf Mastercraft-wapens

  • BlackCell (1 seizoen) - Bevat: Battle Pass, 20 Tierskips, 1100 CP.

  • GobbleGum-pack voor Zombies - 12 zeer zeldzame GobbleGums

De Vault Edition in digitale winkels als de PlayStation Store, Microsoft Store en Steam verkrijgbaar voor 109,99 euro. Bij bol is een code voor de Xbox-editie van deze versie te bestellen voor diezelfde prijs.

De standaard edities van Call of Duty: Black Ops 6 zijn hier te bestellen:

  • Call of Duty: Black Ops 6 - PS4 (gratis upgrade naar PS5-editie mogelijk) | 64,99 euro

  • Call of Duty: Black Ops 6 - PS5 | 64,99 euro

  • Call of Duty: Black Ops 6 - Xbox Series X en S / Xbox One | 64,99 euro

  • Call of Duty: Black Ops 6 - Steelbook Bundle - PS4 (gratis upgrade naar PS5-editie mogelijk) | 79,99 euro

  • Call of Duty: Black Ops 6 - Steelbook Bundle - PS5 | 79,99 euro

  • Call of Duty: Black Ops 6 - Steelbook Bundle - Xbox Series X / Xbox One | 79,99 euro

Spelers die Call of Duty: Black Ops 6 digitaal hebben gereserveerd kunnen het spel sinds gisteravond pre-loaden. Op deze manier kun je zodra het spel beschikbaar is direct gaan spelen. De nieuwe interface van de Call of Duty-app is momenteel ook beschikbaar.

Call of Duty: Black Ops 6 is vanaf 25 oktober verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en op pc middels Steam en Battle.net, en is middels Game Pass direct op release te spelen. Het spel bevat naast een uitgebreide multiplayer-modus ook een Zombie-modus en een singleplayerverhaal. Meer details hierover kun je hier in ons overzicht vinden.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Dawnwalker van voormalige The Witcher-makers wordt uitgebracht door Bandai Namco
Nieuws

Dawnwalker van voormalige The Witcher-makers wordt uitgebracht door Bandai Namco

Game draait op Unreal Engine 5

Dawnwalker, de debuutgame van Rebel Wolves, wordt uitgegeven door Bandai Namco Europe.

Dat werd gisteren aangekondigd. Rebel Wolves werd in 2022 opgericht en wordt aangestuurd door Konrad Tomaszkiewicz, de regisseur van The Witcher 3: Wild Hunt en producent van Cyberpunk 2077. Hij heeft diverse voormalige CD Projekt Red-werknemers aangenomen, waaronder zijn broer Mateusz.

In het team zitten verder ervaren ontwikkelaars als Daniel Sadowski (The Witcher 1, Growing Up), Jakub Szamałek (The Witcher 3, Cyberpunk 2077, Thronebreaker), Tamara Zawada (The Witcher 3, Shadow Warrior 2) en Bartłomiej Gaweł (The Witcher 1, 2 en 3).

De eerste game van de nieuwe studio is dus Dawnwalker. Heel veel informatie is er nog niet. Het gaat om een actie-rpg dat zich in een Middeleeuws Europa afspeelt, en qua grootte moet het spel vergelijkbaar worden met de Blood and Wine-uitbreiding van The Witcher 3. Daarbij draait de game op Unreal Engine 5 en komt het naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!