Er zijn al scripts voor het tweede Fallout-seizoen

Er zijn al scripts voor het tweede Fallout-seizoen

'Ik denk dat we voor op schema lopen'

Vernon Sanders, het hoofd van tv bij Amazon MGM Studios, claimt al scripts voor het tweede Fallout-seizoen in handen te hebben, en vermoedt dat men voorloopt op schema.

Dat meldt hij in een interview met Variety naar aanleiding van de zestien Emmy-nominaties die het eerste Fallout-seizoen onlangs heeft ontvangen. "We hebben veel geluk omdat dit altijd al de visie was. Ik denk dat we voorlopen op schema wat het tweede seizoen betreft. We hebben nog geen exacte datum, maar we hebben al scripts in handen. Ik denk dat fans van het eerste seizoen de richting die we met het tweede seizoen opgaan zal bevallen."

Overigens werden Sanders en Amazon MGM Studios-baas Jennifer Salke ook gevraagd naar de eerder aangekondigde God of War-serie die op Amazon Prime Video moet verschijnen. Daar kon men nog weinig over zeggen, maar Salke liet wel weten dat "we van God of War houden".

Afgelopen maand lieten de showrunners van Fallout al weten dat het tweede seizoen "zo snel als mogelijk" uit moet komen. "We hebben veel werk al tijdens het eerste seizoen verricht. We hebben sets, assets, visuele effecten. Daardoor kunnen we een vliegende start maken."

"Er waren zoveel dingen die we in het eerste seizoen wilden doen en we nu in het tweede seizoen plannen. Het voelt daardoor alsof we al een heel eind zijn opgeschoten en dat is erg tof. We zijn enorm dankbaar om alle dingen die niet in het eerste seizoen pasten alsnog naar het scherm te brengen."

Het eerste seizoen van Fallout, dat eerder dit jaar op Amazon Prime Video verscheen, was een groot succes. In de eerste zestien dagen sinds release werden er 65 miljoen kijkers bereikt, en de verkoop- en spelerscijfers van diverse Fallout-games stegen dan ook als gevolg daarvan.

Het is overigens niet alleen maar goed nieuws rondom televisieseries gebaseerd op games wat de klok slaat. Eerder deze week bleek dat de Halo-serie na twee seizoenen geannuleerd is, en eerder deze maand gingen er ook geruchten dat de Horizon-serie op Netflix niet doorgaat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou