Eerste lading Game Pass-games voor juli onthuld

Eerste lading Game Pass-games voor juli onthuld

Speel Neon White

Microsoft heeft de eerste lading games onthuld die in juli aan hun abonnementsdienst Game Pass wordt toegevoegd.

De meest in het oog springende titel is Neon White, een indiegame waarin je tegen de tijd racet en in korte levels vijanden ombrengt met kaarten. In 2022 kreeg de game een 9 in onze review door Ron Vorstermans. De game was tot nu toe nog niet op Xbox-consoles verschenen, maar is vanaf 11 juli ook direct via Game Pass beschikbaar.

Op 3 juli keert Journey to the Savage Planet terug naar de dienst en ook de vrolijke fighter Nickelodeon All-Star Brawl 2 wordt op diezelfde dag toegevoegd. Cricket-liefhebbers kunnen op 9 juli hun lol op met Cricket 24, terwijl puzzelaars op die dag aan de slag kunnen met de gevierde indiegame The Case of the Golden Idol.

Op 11 juli komt Tchia uit voor Xbox-consoles en wordt de game direct aan Game Pass toegevoegd. Tot slot komen op 16 juli twee nieuwe games vanaf dag één beschikbaar in de catalogus: pixel art-platformer Magical Delicacy en de coöperatieve vlieggame Flock.

Op 15 juli verdwijnen er ook weer een stapeltje games uit de Game Pass-verzameling, namelijk Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly, Figment 2: Creed Valley, Sins of a Solar Empire: Rebellion, TOEM en The Wandering Village.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zit niks voor mij bij. Denk dat cod pas echt toegevoegd mag worden als de Sony deal voorbij is en dacht dat sony ook deals had met crash en Tony hawk dus benieuwd of die nog lopen of al verlopen zijn. Maar er zijn nog genoeg andere games die abk heeft die ze deze maand of andere maanden hadden kunnen toevoegen. Hoor net dat de transformers games terug op de store staan van xbox maar niet gekocht kunnen worden.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 2 juli 2024 - 14:49]

1

welke deal met Sony mbt CoD bedoel je dan precies?

1
test

Ze hebben voor nu nog de marketing rechten om cod mw 3 denk dat er in die deal staat geen cod games naar gamepass of xbox live in verleden. Ps kreeg wel cod games in playstation plus in verleden. Dus denk dat die deal het voor nu nog tegenhoud en pas cod games op gamepass kunnen nadat die deal verlopen is.

0
test

Hier kan ik ook niet helemaal warm van worden. Journey to the Savage Planet is leuk maar stond jaren geleden al op Game Pass. Tchia wil ik wel eens proberen. De stijl van de game spreekt me wel aan. Verder denk ik niet dat ik de andere games zal spelen. Maar goed, je kan niet iedere maand games krijgen die je leuk vind natuurlijk.

1
test

Ja maar zijn nog twee games die hier niet bij staan die ook Day one naar gamepass komen flintlock en die niet uwe vage capcom game

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 3 juli 2024 - 09:04]

0

Aanbevolen voor jou