Eerste gameplay van South of Midnight uitgebracht
Nieuws

Eerste gameplay van South of Midnight uitgebracht

De game verschijnt in 2025 op Xbox Series-consoles en pc

De eerste gameplay van South of Midnight, de nieuwe game van Compulsion Games, is vanavond tijdens de Xbox Games Showcase getoond.

South of Midnight werd vorig jaar al aangekondigd middels een cinematische trailer, maar toen was verder nog nagenoeg niets over de game bekend.

De nieuwe trailer toont in ieder geval dat het om een third-person actiegame gaat in een moerasachtige wereld met monsterachtige wezens. De graphics vallen daarbij meteen op de unieke manier waarop het geheel stop-motion-animatie nabootst.

In South of Midnight wordt hoofdpersonage Hazel naar een gotische wereld getransporteerd waarin realiteit en fantasie met elkaar verweven zijn en eeuwenoude wezens uit folklore tevoorschijn komen. Meer info is op Xbox Wire te vinden.

Het spel wordt ontwikkeld door Compulsion Games, dat We Happy Few ontwikkelde en inmiddels onderdeel uitmaakt van Xbox Games Studios.

South of Midnight verschijnt in de loop van 2025 op Xbox Series X en S en pc.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Nieuwe trailer van Amazon-serie Like a Dragon: Yakuza getoond
Nieuws

Nieuwe trailer van Amazon-serie Like a Dragon: Yakuza getoond

De serie begint op 25 oktober op Amazon Prime

Amazon heeft een nieuwe trailer voor de aankomende serie Like a Dragon: Yakuza uitgebracht.

Eerder kwam al een teaser trailer van de serie uit. De eerder aangekondigde Japanse dramaserie wordt op 25 oktober op Amazon Prime Video geplaatst. De live-action-adaptie van de gamereeks wordt geregisseerd door gerenommeerd regisseur Masaharu Take. Acteur Ryoma Takeuchi zal de hoofdrol als Kazuma Kiryu vertolken. De serie speelt zich af in de buurt Kamurochō, een fictionele versie van Kabukichō te Tokio.

De serie is logischerwijs gebaseerd op de Like a Dragon-gamefranchise, die in het Westen voorheen bekend stond als Yakuza. Deze reeks begon in 2005 en is sindsdien alsmaar populairder geworden. In de games doen spelers open werelden aan - vaak gebaseerd op Japanse steden - en worden naast verhalen rondom de Japanse criminele organisatie ook allerlei minigames aangeboden. De serie speelt zich zowel in 1995 als in 2005 af, waarbij zoals gezegd het leven van Yakuza-lid Kazuma Kiryu wordt gevolgd.

De meest recente game in de reeks is Like a Dragon: Infinite Wealth, maar onlangs werd Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii aangekondigd. De nieuwe game in de Like a Dragon-reeks is een actie-adventuregame - en dus geen rpg - rondom het personage Goro Majima, die ook speelbaar was in onder andere Yakuza 0. Spelers varen over de open zee en bezoeken diverse locaties, zoals het in Infinite Wealth geïntroduceerde Hawaii, Rich Island en Madlantis. De game verschijnt op 28 februari 2025 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
PlayStation Network is down
Nieuws

PlayStation Network is down

Sinds ongeveer 3 uur afgelopen nacht

PlayStation Network ligt eruit sinds ongeveer 3:00 uur afgelopen nacht.

Dat melden mensen met een PSN-account op plekken als gameforum ResetEra. Sony PlayStation heeft de situatie inmiddels bevestigd op zijn Japanse X-account, al heeft het bedrijf dat op moment van schrijven nog niet gedaan op Engelstalige accounts.

Diverse PSN-gebruikers melden dat ze niet online kunnen gaan op hun PlayStation-console of contact kunnen maken met PSN-vrienden. Sommigen claimen ook dat ze geen PlayStation Plus-games kunnen opstarten, al melden anderen weer dat hun dat wel lukt. Het is op moment van schrijven niet bekend wat de situatie veroorzaakt en wanneer het opgelost wordt.

Gisteren werd er al een bug op PlayStation 5 ontdekt waarbij advertentiemateriaal van games op het thuisscherm van spellen werd afgebeeld. Die bug is inmiddels voor zover bekend inmiddels opgelost.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Death Stranding 2-jas van 1540 euro binnen dag uitverkocht
Nieuws

Death Stranding 2-jas van 1540 euro binnen dag uitverkocht

Maar dan zit je er in de winter wel warmpjes bij

Een prijzige winterjas geïnspireerd door Death Stranding 2: On the Beach die tijdens de Tokyo Game Show-presentatie afgelopen weekend werd onthuld, is binnen een dag uitverkocht.

Dat is extra opvallend omdat de jas voor 1540 verkocht werd. Kojima Productions kondigde afgelopen weekend een samenwerking met het luxe kledingmerk Acronym aan. Samen brengen ze een kledinglijn uit gebaseerd op het aankomende Death Stranding 2: On the Beach.

Vooral de hierboven genoemde jas bleek erg populair, want deze is inmiddels al uitverkocht. De winterjas heeft zeven verschillende ritsen en kan zowel in het zwart met oranje accenten of in het oranje met zwarte accenten gedragen worden. De jas kan hier bekeken worden.

Death Stranding 2: On the Beach komt ergens volgend jaar naar PlayStation 5. Tijdens de Tokyo Game Show afgelopen weekend toonde Hideo Kojima diverse nieuwe beelden van de game, waaronder een soort virtuele fotoshoot met diverse personages uit de game.

View post on X

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!