Een uur aan gameplay van Obsidian-rpg Avowed te zien

Een uur aan gameplay van Obsidian-rpg Avowed te zien

Game komt op 18 februari 2025 naar Xbox Series, pc en Game Pass

Er is een uur aan gameplay van Avowed online verschenen, afkomstig van de demo van de game die afgelopen week op Gamescom speelbaar was.

Verschillende websites en YouTube-kanalen hebben gameplay van de demo geüpload - hieronder is de video van YouTube-kanaal Enfant Terrible te zien. Het eerste gedeelte van de video richt zich vooral op de mogelijkheden van de Blood Mage-klasse, daarna wordt er gespeeld met de Barbarian-klasse en de video eindigt met gameplay van de Ranger-klasse.

Avowed speelt zich in het universum van de Pillars of Eternity-franchise af, al hoeft men die titels niet gespeeld te hebben om toch van Avowed te kunnen genieten. Deze games zijn net als Avowed ontwikkeld door Obsidian. Onlangs bleek al dat de game minstens tien verschillende eindes heeft.

Afgelopen week kwam ook naar buiten dat Avowed in minstens 30 frames per seconde op Xbox Series X draait. "Het is een first-person-singleplayergame, je hebt niet noodzakelijk 60 frames nodig. En dat geeft ons de mogelijkheid meer sappige speciale effecten en lichteffecten toe te voegen."

Avowed komt op 18 februari 2025 naar Xbox Series X en S, pc en Xbox Game Pass.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou