EA werkt mogelijk aan nieuwe Fight Night

EA werkt mogelijk aan nieuwe Fight Night

Electronic Arts zou aan een nieuwe Fight Night-game werken.

Dat claimt Tom Henderson van VGC. Gisteren meldde de journalist al dat het bedrijf een oude franchise wilde laten terugkeren, en daarmee doelde hij waarschijnlijk op Fight Night.

Volgens Henderson zouden mensen die bekend zijn met de plannen van EA Sports dit aan hem hebben gemeld. De game zou de codenaam 'Moneyball' dragen en inmiddels in ontwikkeling zijn, maar het zou nog wel jaren kunnen duren voordat het spel uitkomt. De prioriteit zou voor nu op de ontwikkeling van de nieuwe EA Sports UFC-game liggen, die eind volgend jaar moet uitkomen.

Het laatste deel in de Fight Night-reeks, Fight Night Champion, kwam in 2011 uit. De reeks werd gemiddeld genomen positief ontvangen door critici. Volgens geruchten zou EA Fight Night hebben stopgezet omdat de licentiekosten van boksers te hoog werden, terwijl het bedrijf één overkoepelende deal voor UFC kon sluiten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond het geweldige spellen. Door de besturing echt uniek en het bracht ook echt het boksgevoel naar boven. Dat kun je met knopjes drukken niet simuleren. Laat maar komen dus!

0
test

Jaaaaaaaaaaaaa!! Geweldige games. Nu al zin in! :D

0

Aanbevolen voor jou