Deadpool start campagne om in Marvel’s Midnight Suns te komen

Deadpool start campagne om in Marvel’s Midnight Suns te komen

Het lijkt erop dat Deadpool het Twitteraccount van de aankomende tactische game Marvel’s Midnight Suns heeft overgenomen. Mogelijk hinten de ontwikkelaars daarmee naar de komst van de merc with a mouth.

De hashtag #DeadpoolSuns is in het leven geroepen door wat lijkt op Deadpool zelf. Het personage neemt namelijk de Twitterpagina van het spel over door de naam en profielfoto ervan aan te passen. Ook is een filmpje geplaatst waarin Deadpool zijn onvrede uit over het feit dat hij niet “in dit nieuwe team” zit.

Geheel in stijl sneert Deadpool naar enkele superhelden die tot nu toe wel aan Marvel’s Midnight Suns zijn toegevoegd, zoals Moon Knight. Hij zegt niet te zullen stoppen tot de “nerds”, de ontwikkelaars van Firaxis, hem aan het spel toevoegen.

Eerder dit jaar merkte een YouTuber ook al een hint op die mogelijk op de komst van Deadpool wees. Die hint kwam in de vorm van het personage Hydra Bob (ook bekend als Bob Dobalina), die zich bij de kwaadaardige organisatie Hydra voegt omdat hij denkt dat ze een goede tandartsverzekering voor hem hebben. In de stripboeken is hij een goede vriend van Deadpool.

Deadpool is nog niet officieel bevestigd door Firaxis of 2K. Marvel’s Midnight Suns komt op 2 december uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Deadpool is nog niet officieel bevestigd door Firaxis of 2K." Kom nou, dit is gewoon de oficiele bevestiging. Laten we niet proberen te doen alsof dit niet simpele marketing is, we weten allemaal beter.

0

Aanbevolen voor jou