Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy en meer bevestigd voor Game Pass

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy en meer bevestigd voor Game Pass

Insane

Microsoft heeft de nieuwe Game Pass-games voor het begin van augustus onthuld.

Het meest in het oog springend is de toevoeging van Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy. Eerder gingen er al geruchten dat de remasters van de eerste drie Crash-games deze maand naar Game Pass zouden komen, en nu is dat dus bevestigd.

Na de komst van Diablo 4 en Call of Duty Modern Warfare 3 is het de derde game van Activision Blizzard die Microsoft na de grote overname op de abonnementsdienst zet. Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy wordt op 8 augustus toegevoegd.

Daarnaast verschijnt er ook een nieuwe game direct op dag één op Game Pass, namelijk Creatures of Ava. In dit actie-avontuur moeten spelers zich laten leiden door empathie om wezens te redden en te leren kennen. De game komt op 7 augustus uit.

Tot slot wordt ook Mafia: The Definitive Edition aan de collectie toegevoegd, op 13 augustus. De komst van deze game werd eerder al bevestigd.

Op 15 augustus verdwijnen er ook weer een aantal games van de dienst, namelijk Airborne Kingdoms, Offworld Trading Company, Shadow Warrior 3 en The Texas Chain Saw Massacre.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou