Crash Bandicoot 5 en 'Project Dragon' werden geannuleerd
Nieuws

Crash Bandicoot 5 en 'Project Dragon' werden geannuleerd

Van laatstgenoemde game is zelfs artwork gedeeld

In het verleden zijn zowel Crash Bandicoot 5 als een game met de codenaam 'Project Dragon' geannuleerd.

Dat heeft Nicholas Kole, een illustrator en designer van personages die aan Crash Bandicoot 4: It's About Time heeft gewerkt, op social media onthuld. Details over Crash Bandicoot 5 werden niet gegeven, al gaf Kole aan dat "mensen gaan horen over de Crash 5 die nooit is gekomen en het harten gaat breken".

Het andere project, Project Dragon, was in ontwikkeling bij Phoenix Labs en moest een "knusse" survival-crafting-multiplayer-rpg worden. De game was geïnspireerd op Minecraft qua graphics en Zelda: Breath of the Wild qua missiestructuur. Kole deelde zelfs wat artwork van de games.

De redenen voor de annuleringen van de games gaf Kole niet. Hoewel Crash Bandicoot inmiddels eigendom is van Microsoft, lijkt de annulering van een vijfde deel ver voor de Activision-overname plaats te hebben gevonden.

View post on X
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
De beste PlayStation-deals van de week
Achtergrond

De beste PlayStation-deals van de week

Street Fighter 6 en Skull and Bones

Op zoek naar goedkope games voor de PlayStation 4 en PlayStation 5? In dit overzicht houden we wekelijks de PlayStation-deals bij!

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Street Fighter 6 - 33,95 euro

Voor de release van Street Fighter 6 heeft Capcom voor nieuwe besturingsopties gekozen. Het is nog steeds mogelijk om op de oude manier te spelen, maar de nieuwe controls maken de game een stuk toegankelijker. De gameplay speelt daarom erg soepel weg. In de verhaalmodus trek je ditmaal met een eigen personage de grote stad in om de beste straatvechter te worden. Maar laten we eerlijk zijn: een Street Fighter-game draait om de multiplayer. En ook die mag er wezen.

Koop Street Fighter 6 voor 33,95 euro

Skull and Bones - 22 euro

We hebben heel lang moeten wachten op de release van Skull and Bones. Toen het spel eerder dit jaar verscheen, viel het echter toch enorm tegen. De game is geïnspireerd door Assassin's Creed Black Flag, maar doet veel van de gameplayelementen slechter. Daarnaast is de liveservicegame Sea of Thieves een stuk geliefder. Skull and Bones valt daarom tussen wal en schip.

Koop Skull and Bones voor 22 euro

Mortal Kombat 1 voor 24,99 euro

Mortal Kombat 1 is een soft reboot, een heel nieuw begin voor de franchise dat de ontwikkelaar op een best slimme manier heeft aangepakt. In de verhaallijn ontdekken we het achtergrondverhaal van de iconische personages. Genoeg om een aantal uur zoet mee te zijn, maar we willen eigenlijk meer zien in Mortal Kombat 1!

Koop Mortal Kombat 1 voor 24,99 euro

Overige deals

Fysiek

Elden Ring 33,99 euro

Hogwarts Legacy 30,99 euro

Lego Star Wars: The Skywalker Saga 12,95 euro

Life is Strange: True Colors 22 euro

Suicide Squad: Kill the Justice League 19,99 euro

PlayStation Store

Avatar: Frontiers of Pandora 39,99 euro

Dead Island 2 34,99 euro

F1 24 47,99 euro

Hogwarts Legacy 22,49 euro

It Takes Two 13,99 euro

Nobody Want to Die 18,74 euro

No Man’s Sky 19,99 euro

Skull and Bones 31,99 euro

The Last of Us Part 1 45,59 euro

TopSpin 2K25 41,99 euro

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
De beste pc-deals van de week
Achtergrond

De beste pc-deals van de week

Hogwarts Legacy en Memoriapolis

Op zoek naar goedkope games voor pc? In dit overzicht houden we wekelijks de pc-deals bij!

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Hogwarts Legacy - 17,99 euro

Hogwarts Legacy was de best verkochte game vorig jaar. Dat heeft deels te maken met de Harry Potter-fanbase, die nog steeds enorm is. Maar Hogwarts Legacy is ook gewoon een fantastische game, vol verkenning, magie en avonturen. Denian garandeert dat zelfs dreuzels hiervan gaan houden. Voor slechts 17,99 euro heb je het spel nog nooit in huis kunnen halen!

Koop Hogwarts Legacy voor 17,99 euro

Memoriapolis - 20,82 euro

Memoriapolis is een onlangs verschenen citybuilder die zich nog in early access bevindt. Deze stedenbouwer pakt het echter iets groter aan dan je gewend bent; in plaats van enkele huisjes plaats je direct grote districten, waardoor je je stad snel ziet groeien. Terwijl je dit doet reis je door de tijd, totdat je de macht hebt over één van de grootste steden ooit.

Koop Memoriapolis voor 20,82 euro

It Takes Two - 11,99 euro

De ultieme co-op-game van de laatste jaren is zonder twijfel It Takes Two. Het verhaal is grappig, de graphics zijn mooi en de gameplay is erg leuk. Het leveldesign is origineel maar uitdagend, waardoor beide spelers goed samen moeten werken om successen te behalen. Ideaal om te spelen als je met zijn tweeën bent!

Koop It Takes Two voor 11,99 euro

Overige deals

Contraband Police 16,81 euro

Dune: Spice Wars 19,24 euro

Kingdom Come: Deliverance 2,99 euro

No Man’s Sky 23,59 euro

Planet Zoo 15,74 euro

Red Dead Redemption 2 23,99 euro

Rise of the Tomb Raider 5,99 euro

Risk of Rain 2 8,24 euro

Stellaris 9,99 euro

System Shock 17,99 euro

Epic Games Store

Age of Wonders 4 34,99 euro

Alan Wake 2 32,49 euro

Banishers: Ghosts of New Eden 37,49 euro

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition 53,59 euro

Dead Island 2 29,99 euro

F1 Manager 2024 29,74 euro

Red Dead Redemption 2 23,99 euro

RoboCop: Rogue City 24,99 euro

Sonic Superstars 23,99 euro

The Outlast Trials 24,11 euro

Gratis op Epic Games Store

Football Manager 2024 (5 september - 12 september)

Sniper Ghost Warrior Contracts (5 september - 12 september)

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Xbox heeft inmiddels contact met Enotria: The Last Song-makers
Nieuws

Xbox heeft inmiddels contact met Enotria: The Last Song-makers

Daardoor komt de Xbox-versie alsnog zo snel als mogelijk uit

Xbox heeft contact opgenomen met Enotria: The Last Song-ontwikkelaar Jyamma Games nadat het bedrijf publiekelijk kritiek uitte op Microsoft vanwege een gebrek aan communicatie.

"We willen officieel Phil Spencer en zijn team bedanken dat ze zo snel hebben gereageerd en ons probleem hebben opgelost", aldus een statement van Jyamma op social media. "We willen ook onze geweldige fans bedanken voor alle support de laatste dagen. Jullie zijn erg duidelijk gehoord en jullie inzet was hartverwarmend."

Eerder deze week bleek dat de Xbox-versie van indiegame Enotria: The Last Song niet tegelijk met andere platformversies van de game uit zou komen. De game komt op 19 september uit op PS5 en pc, maar niet op Xbox omdat Microsoft de ontwikkelaar zou "negeren" tijdens het certificatieproces van de game.

Dat is - mede door de tractie die dit bericht de afgelopen dagen kreeg - nu dus opgelost. Jyamma zou nu nauw met Microsoft samenwerken om er voor te zorgen dat Enoria "zo snel als mogelijk" op Xbox verschijnt.

View post on X

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!