Cliff Bleszinski staat open voor adviserende rol bij Gears of War-ontwikkeling

Cliff Bleszinski staat open voor adviserende rol bij Gears of War-ontwikkeling

Maar Microsoft en The Coalition hebben geen contact met hem opgenomen

Cliff Bleszinski, een van de hoofdontwikkelaars van de eerste Gears of War-spellen, geeft aan open te staan voor een adviserende rol tijdens de ontwikkeling van toekomstige games in de reeks.

Dat meldde hij op X. "Ik sta open voor het geven van advies. Maar ik hoor alleen krekels. Ik begrijp dat Gears altijd een enorm onderdeel van mijn nalatenschap blijft. Ik respecteer dat. Maar Microsoft en The Coalition hebben geen contact met mij opgenomen. Het is wat het is. Als ze slim zouden zijn, zouden ze naar mijn input vragen, want alleen al qua pr zou dat een gouden zet zijn. Maar niets. Ach, dan is het maar zo."

De laatste Gears of War-game waar Bleszinski aan heeft gewerkt, is Gears of War 3. Hij is wel een executive producer voor de eerder aangekondigde Gears of War-film. Bleszinski richtte na zijn werk aan Gears zijn eigen studio Boss Key Productions op, waarmee hij Lawbreakers en Radical Heights uitbracht. De studio is inmiddels opgeheven.

Hoewel niet officieel bevestigd, gaan veel fans er van uit dat The Coalition op dit moment aan een nieuwe Gears of War-game werkt die op Unreal Engine 5 draait.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb gears of war eigenlijk alleen gezien als een grauwe shooter met brede dudes die er allemaal hetzelfde uitzien in een oorlog tegen lelijke brede dudes die er allemaal hetzelfde uitzien XD Tja wat wil je dan gaan adviseren. :)

0
test

Dan snapte jij gears of war niet helemaal.

3
test

EEn van de beste shooters ooit gemaakt. Snel maar eens gaan spelen

0
test

Het lijkt erop dat je de games dan nooit hebt gespeeld daar deze veel meer te bieden hebben dan wat jij hier plaatst. Tevens had deel 1 zelfs al een aardig aantal verschillende soorten enemies. Dat zijn er erna alleen nog maar meer geworden.

[Reactie gewijzigd door Riyakuya op 30 januari 2024 - 06:20]

1

Aanbevolen voor jou