Call of Duty: Modern Warfare 3 komt deze woensdag mogelijk naar Xbox Game Pass

Call of Duty: Modern Warfare 3 komt deze woensdag mogelijk naar Xbox Game Pass

Daar hinten meerdere insiders en publicaties naar

Aankomende woensdag zou Call of Duty: Modern Warfare 3 wel eens op Xbox Game Pass kunnen verschijnen.

Dat wordt door meerdere bronnen gemeld. Eerder gingen er al geruchten van de komst van Modern Warfare 3 op Game Pass deze maand. Onlangs werd tijdens de XboxEra-podcast gemeld dat de game op 24 juli - oftewel morgen - naar Game Pass komt, en ook insider eXtas1s en Insider Gaming claimen dit inmiddels.

Vorig jaar werd Activision Blizzard door Microsoft overgenomen. Hoewel het bekend is dat aankomend najaar Call of Duty: Black Ops 6 vanaf release op Game Pass staat en Diablo 4 al op de service is verschenen, zijn er verder nog geen games van de uitgever op Game Pass geplaatst.

Call of Duty: Modern Warfare 3 is het meest recente deel in de populaire shooterreeks en kwam afgelopen najaar uit. Het zou dan ook een logische keuze zijn om de game op Game Pass te plaatsen. Daarbij werden er bij het onthullen van de line-up van Game Pass-toevoegingen voor de tweede helft van deze maand opvallend weinig spellen genoemd - wat mogelijk een indicatie is dat er deze week meer op stapel staat.

Overigens meldt eXtas1s ook dat de populaire shooter Valorant aanstaande vrijdag naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt. Ook dit is op moment van schrijven nog niet officieel bevestigd.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zou dan wel heel kort van te voren zijn. Dat is bij het plaatsen van deze reactie zo'n 24 uur van te voren. Maar ze hebben volgens mij vaker wel uit het niets dingen op Game Pass gezet. Ik koop nooit CoD, maar als hij in de Game Pass komt, dan sta ik er zeker voor open om hem even te proberen haha

1

Ik heb ook nog nooit een CoD gekocht maar zou hem ook proberen vanaf game pass. Ik speel vrijwel nooit multiplayer, maar zou het wel even proberen.

2
test

Ik denk dat dit voor hun gaat helpen om spelers te krijgen, in ieder geval in het begin.

2
test

Sinds ze weer terug gingen naar mw tijd ben ik weer begonnen met cod en blijft toch een heerlijke shooter. Kijk wel uit naar Black ops 6 want alle kanten op kunnen rennen ook op zij en naar achteren spreekt mij wel aan.

0

Aanbevolen voor jou