Call of Duty: Black Ops 6-bèta was de meest succesvolle binnen de reeks ooit

Call of Duty: Black Ops 6-bèta was de meest succesvolle binnen de reeks ooit

Met o.a. de meeste spelers en de meeste speeluren

De Call of Duty: Black Ops 6-bèta werd gehouden was de meest succesvolle bèta binnen de CoD-franchise ooit.

Dat meldt Activision Blizzard. Nooit eerder trok een bèta van een Call of Duty-game zoveel spelers aan. Ook werden er records verbroken qua de totale hoeveelheid gespeelde uren en de gespeelde wedstrijden. Tot slot hebben unieke spelers gemiddeld de meeste tijd in deze bèta gestoken.

De bèta voor mensen die de game hadden gereserveerd en toegang hebben tot Game Pass liep van 30 augustus tot 4 september, en de bèta voor iedereen werd afgelopen weekend gehouden. Beide bètaweekenden waren voor alle systemen.

Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het spel staat vanaf dag één ook op Xbox Game Pass. Onlangs bleek nog dat de singleplayercampagne van de game - in tegenstelling tot veel eerdere delen en andere games - niet eerder gespeeld kan worden door mensen met een pre-order.

View post on X

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het speelde ook echt lekker en het omni systeem is wel echt een game change vind ik zelf.

0
test

Een game change waar heel veel mensen over gaan zeuren. Je kan gewoon letterlijk op een trappetje naar achteren springen en op je rug blijven liggen. Vrijwel geen enkele enemy ziet je liggen, iedereen loopt pal over je heen waarna je ze in de rug kan schieten.

-1
test

Het was een heerlijke beta. Alles binnengehaald en voor 30 euro de upgrade naar de Vault Edition gekocht. Ik denk ook dat de beta zo succesvol is geweest omdat GamePass abonnees, zoals ik, mee konden doen.

1

Aanbevolen voor jou