Actievolle trailer van soulslike Wuchang: Fallen Feathers te zien
Nieuws

Actievolle trailer van soulslike Wuchang: Fallen Feathers te zien

Game komt in 2025 naar Xbox Series, PlayStation 5 en pc

Tijdens de Xbox Partner Preview-livestream gisteravond werd er een nieuwe trailer getoond van het aankomende Wuchang: Fallen Feathers.

Via de trailer krijgen geïnteresseerden alvast een inkijk in de verschillende omgevingen, eindbazen en aanvallen in de game. De trailer kan hieronder worden bekeken.

In Wuchang reizen spelers af naar het Ming-dynastie in het oude China. Hoewel het spel gebaseerd is op historische gebeurtenissen, draait het om het fictionele personage Wuchang en haar missie om de waarheid te achterhalen.

Wuchang: Fallen Feathers wordt ontwikkeld door Leenzee Games, een onafhankelijke studio die in 2016 werd opgericht in China. 505 Games geeft het spel uit. De game lijkt daarbij geïnspireerd door titels als Bloodborne en Sekiro.

Wuchang: Fallen Feathers komt in de loop van 2025 naar Xbox Series-consoles, PlayStation 5 en pc (Steam, Epic Games Store en Microsoft Store). Ook staat de game vanaf release meteen op Xbox Game Pass.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Marvel's Spider-Man 2 komt begin 2025 naar pc
Nieuws

Marvel's Spider-Man 2 komt begin 2025 naar pc

Verschijnt op Steam en Epic Games Store

Marvel's Spider-Man 2 is vanaf 30 januari op pc verkrijgbaar.

Dat werd aangekondigd via PlayStation Blog. De reguliere game en een Digitale Deluxe Edition komen naar Steam en Epic Games Store. Daarbij bevat de pc-versie alle content die na de release van de PS5-versie aan de game is toegevoegd, waaronder New Game+, veertien nieuwe pakjes, de optie om de tijd van de dag aan te passen en 'Action Figure Mode' in de fotomodus. Ontwikkelaar Insomniac benadrukt daarbij dat er geen nieuwe verhalende content naar het spel komt.

Marvel's Spider-Man 2 verscheen afgelopen najaar al op PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game. Daarbij speelt Venom een grote rol in de game.

Erik Nusselder deelde een 8 uit aan de PS5-versie van de game: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Assassin's Creed Mirage nu verkrijgbaar op Steam, met fikse korting
Nieuws

Assassin's Creed Mirage nu verkrijgbaar op Steam, met fikse korting

Alle edities van de game zijn voor de helft van de prijs te koop

Assassin's Creed Mirage is sinds afgelopen donderdag via Steam verkrijgbaar. De game kan met vijftig procent korting voor 24,99 euro aangeschaft worden.

Ook de Deluxe Edition en Master Assassin Edition zijn voor de halve prijs te koop. De kortingsactie eindigt op 24 oktober. Hier is de Steam-pagina te bezoeken.

Ubisoft gaf onlangs aan voortaan zijn nieuwe games meteen op Steam te plaatsen na tegenvallende verkoop van Star Wars Outlaws. Aanstaande maandag komt laatstgenoemde game dan ook naar Steam. Toekomstige games van de Franse uitgever, zoals het volgend jaar uit te komen Assassin's Creed Shadows, zullen ook meteen op Steam staan.

Lars Cornelis gaf een 6,5 aan Mirage in zijn review: "Als je maar ver genoeg wordt uitgekleed, sta je uiteindelijk in je hemd. Dat ondervindt ook Assassin’s Creed Mirage. Alles wat niet met sluipmoorden te maken heeft wordt achterwege gelaten, maar er wordt ook niks nieuws aan toegevoegd. Het resultaat is bij vlagen nostalgisch en vermakelijk, maar uiteindelijk zo vluchtig als een luchtspiegeling."

View post on X

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Shooter Mouse: P.I. verschijnt ook op consoles
Nieuws

Shooter Mouse: P.I. verschijnt ook op consoles

Eerder werd er al een pc-versie aangekondigd

Na de eerder aangekondigde pc-versie is nu duidelijk dat de aankomende shooter Mouse: P.I. ook naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch komt.

De game valt bovenal op door de zwartwit-graphics die overduidelijk zijn geïnspireerd op Mickey Mouse-tekenfilms uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Sinds dit jaar is de Mickey Mouse-tekenfilm Steamboat Willie rechtenvrij geworden. Dat betekent dat iedereen elementen uit die tekenfilm - zonder aan Disney toestemming te vragen - kan gebruiken. Naast horrorgames als Infestation 88 levert dat ook spellen als Mouse: P.I. op.

In de first-person shooter besturen spelers een privédetective die een stad vol met geweld en criminaliteit moet verkennen. Spelers kunnen diverse wapens, power-ups en items gebruiken, waaronder een grijphaak. Ook kan men gebruik maken van een helikopter. Spinazie dient als power-up om tijdelijk extra sterk te worden.

Mouse: P.I. moet ergens in 2025 uitkomen op pc en consoles. Hieronder valt een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!