Wanted: Dead-video licht finishers uit
Nieuws

Wanted: Dead-video licht finishers uit

Er is een nieuwe video van Wanted: Dead uitgekomen waarin zogeheten finishers uit de doeken worden gedaan.

Deze finishers of takedowns zitten op verschillende manieren verwerkt in de game. Zo kunnen deze moves worden ingezet wanneer een onzichtbare staminabalk van een vijand leeg is, of wanneer spelers op het juiste moment in parry inzetten.

Wanted: Dead draait om Lt. Hannah Stone, de leider van een elite team genaamd de Zombie Squad, en speelt zich af in een duistere, futuristische versie van Hong Kong. Spelers kunnen ledematen van vijanden er af hakken om hun aanvalspatronen te veranderen, slow-motion acties uitvoeren en - zoals in de video te bekijken - John Wick-achtige finishers gebruiken.

Wanted: Dead komt op 14 februari uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game is ontwikkeld door de Japanse studio Soleil. Verschillende mensen die aan Ninja Gaiden en Dead or Alive hebben gewerkt, hebben ook meegeholpen aan de ontwikkeling van deze game.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Game Freak-hacker claimt speelbare versie van Pokémon Legends Z-A te hebben
Nieuws

Game Freak-hacker claimt speelbare versie van Pokémon Legends Z-A te hebben

Hij is niet van plan om de build met anderen te delen

Het individu dat Pokémon-ontwikkelaar Game Freak heeft gehackt, claimt een speelbare versie van de aankomende game Pokémon Legends Z-A in handen te hebben.

De persoon in kwestie zegt al van begin tot het eind door een speelbare versie van de game op pc gespeeld te hebben. De hacker meldt echter dat hij niet van plan is om deze build te delen met anderen.

Wel verklapt de hacker dat de pokémon Stunfisk in de aankomende game zit en dat het spel erg leuk is om te spelen. Ook zou het 'shiny' geluid uit Legends: Arceus terugkeren. Meer details zijn er echter niet gedeeld.

Pokémon Legends Z-A werd begin dit jaar aangekondigd. De nieuwe Nintendo Switch-game is de tweede Pokémon Legends-game na het in 2022 verschenen Arceus. In het spel bezoeken spelers in een specifiek gedeelte van de Kalos-regio, bekend uit Pokémon X en Y - namelijk het op Parijs gebaseerde Lumiose City. De game staat gepland voor release in 2025.

Afgelopen weekend kwam er allerlei informatie over de Pokémon-franchise naar buiten naar aanleiding van de hack. Zo heeft de tiende generatie Pokémon-games 'Gaia' als codenaam (met twee versies, 'K' en 'N'), en heeft Pokémon Legends Z-A 'Ikkaku' als projectnaam. Daarnaast is er schijnbaar ook een Pokémon-multiplayergame in ontwikkeling in samenwerking met ILCA, dat eerder Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl maakte. Deze game, die wat weg zou hebben van Splatoon, draagt de projectnaam 'Synapse'.

Daarbij wordt er in de gelekte data ook melding gemaakt van de console waarop de nieuwe generatie Pokémon-games verschijnen. Deze zou de codenaam 'Ounce' dragen - een naam die al eerder is gelekt en zou slaan op de Switch-opvolger. Door de hack is ook de broncode voor uitgekomen games als Pokémon Black and White 2 en Pokémon HeartGold en SoulSilver gelekt, en zijn er ongebruikte assets van deze games op internet verschenen. Verder valt er allerlei 'lore' over de Pokémon-franchise die nooit eerder is gedeeld te vinden, waaronder het ontstaan van de wezens.

Game Freak heeft afgelopen zondag bevestigd dat het bedrijf inderdaad gehackt is. Naast gelekte informatie over bestaande en toekomstige games zijn er ook 2.606 namen en e-mailadressen van werknemers gestolen. Game Freak verontschuldigde zich voor de situatie en geeft aan de beveiliging te verbeteren.

View post on X
View post on X

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Terrifier: The Artcade Game aangekondigd
Nieuws

Terrifier: The Artcade Game aangekondigd

Verschijnt in 2025 op PS5, Xbox Series, Switch en Steam

Selecta Play en Relevo hebben Terrifier: The Artcade Game aangekondigd, een spel gebaseerd op de Terifier-horrorfilms.

In de game besturen spelers Art, de moordlustige clown uit de films, en verkent men diverse side-scrolling beat 'em-up-levels met een pixelig uiterlijk. De game kan door vier spelers tegelijkertijd doorlopen worden.

In Terrifier: The Artcade Game verstoort Art filmsets waar zijn eigen misdaden op film worden vastgelegd. Hij valt dan ook hordes aan stuntmensen, politiemensen, cameramensen en anderen die aan de film werken aan. Elk level eindigt met een baasgevecht en de game bevat diverse power-ups en wapens, waaronder kettingzagen.

Terrifier: The Artcade Game komt in 2025 naar PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en Steam. De Terrifier-films staan bekend om hun extreme geweld - bij nieuwe films duiken er regelmatig verhalen op van bioscoopbezoekers die de zaal uit vluchten.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Bithell Games werkt aan isometrische actiegame Tron: Catalyst
Nieuws

Bithell Games werkt aan isometrische actiegame Tron: Catalyst

Verschijnt volgend jaar op consoles en pc

Bithell Games heeft gisteren de isometrische actiegame Tron: Catalyst aangekondigd, een nieuwe game die zich afspeelt in het Tron-universum.

In Tron: Catalyst maken spelers kennis met het veerkrachtige programma Exo, die tijdlussen kan maken. "Exo neemt het met deze kracht op tegen de leiders van het aftakelende Grid, terwijl ze Conn, een kwaadaardig programma van Core, probeert te vermijden", zo luidt de officiële beschrijving.

In de game, die zoals gezegd een isometrisch perspectief gebruikt om de actie weer te geven, moeten spelers zowel te voet als op de Light Cycle missies klaren. Spelers verkennen wederom allerlei locaties uit de Arq Grid, bekend van Tron: Identity, de vorig jaar verschenen Tron-game van Bithell Games. De Britse studio is verder ook bekend van spellen als Thomas Was Alone en John Wick Hex.

Tron: Catalyst moet in de loop van 2025 uitkomen op pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch. Het spel wordt uitgegeven door Devolver Digital-label Big Fan Games, dat zich richt op gelicenseerde spellen.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!