Vervolg op Modern Warfare en nieuwe Warzone-ervaring in de maak

Vervolg op Modern Warfare en nieuwe Warzone-ervaring in de maak

Dit najaar moeten er een vervolg op het in 2019 verschenen Modern Warfare en een nieuwe Warzone-ervaring uitkomen.

Dat heeft Activision Blizzard bevestigd via een community update rondom de franchise. Zoals eerder bekendgemaakt wordt de later dit jaar te verschijnen nieuwe Call of Duty-game - nu dus bekend als een vervolg op Modern Warfare - ontwikkeld door Infinity Ward. Die studio neemt ook de hoofdontwikkeling van de nieuwe Warzone op zich. Beide games worden op een nieuwe engine gebouwd.

Het is niet precies bekend in wat voor vorm de nieuwe Warzone gegoten wordt - het zou een direct vervolg kunnen zijn, maar het is ook mogelijk dat het onderdeel wordt van het huidige Warzone of die game compleet vervangt. Wel wordt geschreven dat het gaat om een "gigantische evolutie van battle royale met een compleet nieuw speelveld en een nieuwe sandbox-modus".

Overigens gaven ontwikkelaars van het huidige Warzone toe dat ze "het verknalt hebben", aldus een verslag van Charlie Intel. Tijdens een gesprek met de pers en contentmakers gaven Activision-gameregisseur Josh Bridge, Infinity Ward-studiohoofd Pat Kelly en Raven Software's Eric Biesmann dat toe. De ontwikkelaars zouden niet blij zijn met de huidige staat van Warzone en dat in de loop van dit jaar willen goedmaken, zoals ook te lezen valt in bovengenoemde community update.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou