Speciale edities Diablo 4 geven vanaf 2 juni toegang tot de game

Speciale edities Diablo 4 geven vanaf 2 juni toegang tot de game

Reserveren van die edities betekent vier dagen eerder beginnen

Mensen die de Digital Deluxe- of Ultimate-edities van Diablo 4 bestellen kunnen eerder aan de slag met de game. Nu zijn de precieze begindata en -tijden bekend.

Hoewel Diablo 4 officieel op 6 juni uitkomt, kunnen gamers die bovenstaande edities reserveren eerder beginnen. Blizzard-baas Mike Ybarra heeft onthuld wanneer precies. 

Diablo 4 wordt in Europa voor deze selecte groep spelers in de nacht van 1 op 2 juni ontgrendeld, precies om middernacht. Dit geldt zowel voor mensen die de game op pc als op console gaan spelen.

Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Onlangs is er een bèta gehouden. Marvin Toepoel schreef in zijn preview: "Eigenlijk is heel Diablo 4 beter dan zijn voorganger rond deze tijd in het ontwikkelingsproces. Diablo 3 kwam immers pas na uitbreiding Reaper of Souls echt van de grond, terwijl Diablo 4 nu al laat zien dat het in zijn huidige vorm de komende tien jaar mee kan."

Eerder vandaag kwam er een developer diary van Diablo 4 uit waarin men zich richt op de endgame content in de game. Bekijk die hier.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Elke blizzard game heeft altijd problemen op release, en dan ga je mensen extra geld laten betalen om eerder te kunnen beginnen, wat je niet kan garanderen? Dit gaat sowieso gezeik opleveren.

0

@WvA even nadenken: De hoeveelheid mensen die een luxe editie heeft gekocht en eerder dus toegang krijgt tot de game is natuurlijk vele malen kleiner dan het aantal tijdens de beta. De wachttijden zullen voor die spelers dus al een stuk kleiner zijn. Het aantal spelers wat zal willen inloggen wanneer de game voor iedereen beschikbaar is zal nog steeds kleiner zijn dan de open beta. Er zullen vast wachttijden zijn, maar dat is niet zo gek toch? Speel je even een andere game. De problemen tijdens de beta waren helemaal niet zo groot als velen willen doen geloven, de eerste avond moesten mensen wachten, gut gut, nou nou poeh poeh. Mensen hebben er een handje van om verschrikkelijk te overdrijven, ik vermoed zelfs dat velen niet eens de beta gespeeld hebben, maar gewoon lekker zeuren en negatief doen.

0
test

@fonsrutte inderdaad. Overdreven. Eerste dag was een uur wachttijd wel jammer maar begrijpelijk het is een beta. 2e dag was maar een minuutje. Speelde wel op de ps5.

0
test

@fonsrutte Laat dat sommige bezoekers niet horen. Die gilden moord en brand, sommigen zonder de beta uberhaupt zelf gespeeld te hebben inderdaad. Klagen om het klagen. Ik zie de launch met vertrouwen tegemoet, al zal het me ook niet verbazen als het er een paar uur uit ligt. Dat is dan niet anders, er zijn volgens mij ergere problemen (kijk naar de launch van CP2077 bijvoorbeeld).

0

Aanbevolen voor jou