'Sledgehammer Games werkt aan Call of Duty-game voor dit najaar'

'Sledgehammer Games werkt aan Call of Duty-game voor dit najaar'

Ontwikkelaar Sledgehammer Games zou aan een nieuwe Call of Duty-game werken die dit najaar moet verschijnen.

Dat claimt Insider Gaming van diens bronnen te hebben vernomen. Sledgehammer Games ontwikkelde voorheen Call of Duty: Vanguard en Call of Duty: Black Ops Cold War en hielp Infinity Ward ook mee met de ontwikkeling van het in 2019 verschenen Call of Duty: Modern Warfare.

Er gingen vorig jaar geruchten dat er dit jaar geen volledig nieuwe Call of Duty-game uit zou komen, maar betaalde dlc voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Inmiddels zou dit echter zijn veranderd naar een opzichzelfstaande release. Dat komt overeen met een uitspraak van Activision Blizzard deze week - dat er dit jaar een "full annual premium release" binnen de reeks verschijnt.

Insider Gaming schrijft dat het project wel ooit is begonnen als dlc voor Modern Warfare 2, maar dat dit inmiddels is veranderd. De game zou daarbij nauw verbonden aan de Modern Warfare-subfranchise zijn. De website speculeert dat het spel mogelijk zelfs Modern Warfare 3 heet, maar is hier niet zeker over.

Volgens de website zullen er voor de release twee bètaweekenden en een Early Access-periode plaatsvinden voor de game. Het spel zou niet alleen op de moderne consoles, maar ook de spelcomputers uit de vorige generatie verschijnen. Naar verwachting komt de game op 10 november uit. Activision Blizzard zelf heeft echter nog niet gereageerd op de geruchten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zitten hier nog steeds mensen op te wachten? Ik speelde laatst even kort de mp van Infinite Warfare en schrok gewoon van de ongelooflijke saaiheid ervan. Startte gisteren voor de lol de mp van Titanfall 2 op en die zeven jaar oude game is nu nog steeds veel beter.

0
test

@Agent 4125 Infinite Warfare is ook al 7 jaar oud en volgens mij ook een van de minder populaire COD's en een heel andere setting dan de huidige COD dus misschien wat rare vergelijking.

0
test

@Fr3nzy Haha, had ik niet door, dan heb je helemaal gelijk. Ik hou al die jaarlijks elkaar opvolgende delen duidelijk niet goed bij.

0

Aanbevolen voor jou