Overwatch 2-vicepresident Jon Spector vertrekt bij Blizzard

Overwatch 2-vicepresident Jon Spector vertrekt bij Blizzard

Jon Spector, de vicepresident en commercial lead van Overwatch 2, gaat na zes jaar weg bij Blizzard.

Hij kondigde zijn vertrek aan via Twitter. Daarbij meldt hij dat de Overwatch-franchise in goede handen is bij collega's Aaron Keller en Jared Neuss. 

"Na zes geweldige jaren heb ik besloten mijn zwaard op te hangen en Blizzard eind maart te verlaten. Werken aan Overwatch is het hoogtepunt van mijn carrière geweest - Team 4 heeft dagelijks enorme passie voor diens werk en heeft veel talent. Ik wil iedereen bij Blizzard die dit hoofdstuk van mijn carrière zo ongelooflijk heeft gemaakt bedanken, alsmede de Overwatch-fans."

Het is niet bekend wat Spector in de toekomst gaat doen. Overwatch 2 verscheen afgelopen oktober op consoles en pc en is free-to-play. De game is inmiddels door meer dan 35 miljoen mensen gespeeld. In de loop van dit jaar moet er een pve-campagne voor de game verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is een cool zwaard! Waar is het van? Die van de LichKing ken ik wel maar deze heb ik nog niet gezien. Kan niet genoeg inzoomen om de tekst erbij te lezen.

0
test

@-JK- Word er helaas niet wijzer van: Jonathan Spector In Honor Of Your Meritorious Service With BLIZZARD ENTERTAINMENT Since 2017

0

Aanbevolen voor jou