Kevin Hart speelt Roland in Borderlands-film
Nieuws

Kevin Hart speelt Roland in Borderlands-film

Acteur en comedian Kevin Hart speelt Roland in de aankomende Borderlands-verfilming.

Dat blijkt uit een artikel van The Hollywood Reporter. Sinds december zou de acteur, onder andere bekend uit de moderne Jumaji-films, in onderhandeling zijn over een rol en inmiddels is het bevestigd.

Eerder werd al aangekondigd dat Eli Roth de verfilming van de gamefranchise regisseert. Roth meldt: "Borderlands is een ander soort rol voor hem, en we kijken er naar uit om het publiek te verrassen met een kant van Kevin die ze nooit eerder hebben gezien. Hij wordt een ongelooflijke Roland."

De Borderlands-film werd in 2015 al aangekondigd en wordt geproduceerd bij Lionsgate en Arad Productions. Cate Blanchett speelt de rol van Lilith, zo bleek vorig jaar. Begin dit jaar werd bekend dat de opnames van de film binnenkort beginnen.

©GMRimport

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Cinematische launchtrailer van Unknown 9: Awakening te zien
Nieuws

Cinematische launchtrailer van Unknown 9: Awakening te zien

Game is vanaf vrijdag verkrijgbaar voor PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One en pc

Bandai Namco heeft een cinematische launchtrailer van hun vrijdag te verschijnen game Unknown 9: Awakening uitgebracht.

De trailer toont geen directe gameplay maar geeft een cinematische impressie van wat spelers te wachten staat. Bekijk hier eerder verschenen gameplay van het spel.

Unknown 9: Awakening werd in 2020 aangekondigd. Toen werd gemeld dat het onderdeel zou uitmaken van een overkoepelende franchise, waar ook boeken en comics van zouden verschijnen.

De game volgt het verhaal van Haroona, een zogeheten 'quaestor' die een mysterieuze dimensie genaamd de Fold kan bezoeken. Deze dimensie bevat een krachtige energie en verloren kennis dat een nieuw tijdperk aan vooruitgang in gang kan zetten. Maar als deze kennis in verkeerde handen valt kan dit het einde van de mensheid betekenen.

Haroona moet niet alleen leren van de foute keuzes uit haar verleden, maar ook meer over de Fold leren en zo Umbric-skills opdoen om vijanden mee te verslaan. Ze krijgt in de Fold namelijk te maken met Ascendants, afkomstig uit een geheime gemeenschap genaamd de Leap Year Society. De Ascendants willen de Fold voor zichzelf houden.

De game wordt uitgegeven door Bandai Namco en ontwikkeld door Reflector Entertainment. Het is de eerste game van de in Montreal gevestigde studio.

Unknown 9: Awakening komt aanstaande vrijdag uit voor pc (Steam), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
PlayStation: The Concert vindt op 29 april 2025 plaats in de Ziggo Dome
Nieuws

PlayStation: The Concert vindt op 29 april 2025 plaats in de Ziggo Dome

Muziek uit PlayStation-games live te horen

Sony organiseert een PlayStation: The Concert, een wereldwijde tournee waar fans muziek van verschillende PlayStation-franchises live kunnen horen.

Het concert komt ook naar de Ziggo Dome in Nederland. Op 29 april 2025 kunnen fans de muziek, met bijbehorende beelden uit de games, beluisteren. Tickets zijn vanaf 18 oktober om 16:00 uur aan te schaffen via de website van PlayStation. Het concert komt overigens ook naar zo’n 200 andere steden in Europa en de Verenigde Staten.

Tijdens PlayStation: The Concert wordt live muziek gespeeld uit verschillende bekende PlayStation-franchises, met zowel klassieke als moderne instrumenten. Onder andere de soundtracks van Bear McCreary uit God of War, Gustavo Santaolalla uit The Last of Us en muziek van de Nederlandse Joris de Man uit de Horizon-reeks zijn te horen. 

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Rechtszaak tussen Microsoft en gamers die tegen Activision-overname waren is afgewikkeld
Nieuws

Rechtszaak tussen Microsoft en gamers die tegen Activision-overname waren is afgewikkeld

Het bedrijf nam Activision Blizzard vorig jaar over

Een rechtszaak tussen Microsoft en een groep gamers die tegen de al plaatsgevonden overname van Activision Blizzard waren is afgewikkeld.

In 2022 klaagden tien Amerikaanse tieners Microsoft aan in een poging de overname van Activision Blizzard tegen te houden. De aanklagers claimen dat de game-industrie door de overname "belangrijke concurrentiemogelijkheden verliest. Microsoft kan daardoor concurrentie dwarszitten, consumenten minder keuzes geven en de prijzen op onnatuurlijke wijze verhogen."

The Hollywood Reporter schrijft dat beide partijen deze week de rechter hebben laten weten dat de zaak verworpen kan worden en dus niet meer opnieuw geopend kan worden. Hoe de schikking precies in elkaar steekt is niet bekendgemaakt. Beide partijen betalen afzonderlijk hun eigen (administratieve) kosten.

Het is echter waarschijnlijk dat de groep gamers geen poot hadden om op te staan. Een van de hoofdredenen voor de gamers om Microsoft aan te klagen was de vrees dat Call of Duty alleen nog maar op Xbox en pc zou uitkomen. Dat is niet gebeurd - Microsoft biedt games in de reeks nog altijd op dezelfde systemen aan, ook van concurrerende bedrijven. Microsoft wist ook van de Amerikaanse waakhond Federal Trade Commission te winnen in de rechtszaal en de overname van Activision Blizzard voor 68,7 miljard dollar kon vorig jaar doorgaan.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!