Hyperkin maakt Xbox Series-controller in de stijl van Xbox 360

Hyperkin maakt Xbox Series-controller in de stijl van Xbox 360

Hyperkin werkt aan een Xbox Series X en S-controller die geheel in de stijl van de klassieke Xbox 360-controller wordt vormgegeven.

Zoals in het concept art hierboven en hieronder is te zien, lijkt de controller nagenoeg precies op de Xbox 360-controller. Het bedrijf noemt de controller de Xenon, vernoemd naar de projectnaam van de Xbox 360 toen deze console in ontwikkeling was. 

Het enige echt grote verschil is de toevoeging van Share-, View- en Menu-knoppen. Ook zit er een audiojack-opening in. De controller moet in verschillende kleuren beschikbaar komen, al doet de witte editie logischerwijs het meeste denken aan de Xbox 360-controller.

De controller wordt in samenwerking met Microsoft ontwikkeld en krijgt dus een officiële licentie. De controller is daarbij niet alleen op Xbox Series-consoles bruikbaar, maar ook op Xbox One en pc, vergelijkbaar met de moderne controllers van Microsoft zelf.

Een releasedatum en prijs voor de controller is nog niet bekend. In 2018 bracht Hyperkin al een nieuwe versie van de klassieke Xbox 'Duke'-controller uit, die zo'n 70 dollar kostte.

Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

I like it

0
test

Die zet ik op mijn verlanglijst.

0

Aanbevolen voor jou