Epic Games zou verfilming van Fortnite overwegen

Epic Games zou verfilming van Fortnite overwegen

Epic Games zou overwegen een film gebaseerd op het populaire battle royale-spel Fortnite te maken.

Dat claimt The Information. Binnen Epic zouden er discussies zijn over het lanceren van een entertainmentdivisie gericht op geacteerde films en series, en een film gebaseerd op Fortnite zou daar onderdeel van zijn.

Epic heeft dit jaar diverse voormalige werknemers van Lucasfilm aangenomen, waaronder Jason McGatlin, de huidige directeur van 'speciale projecten'. Mogelijk is dat ook een teken aan de wand dat een Fortnite-film aanstaande is.

Vooralsnog is echter niet bevestigd dat er een film uitkomt gebaseerd op het spel. Fortnite is een van de meest populaire games van de afgelopen jaren. In het spel reizen spelers af naar een eiland, waar men elkaar moet uitschakelen tot één speler overblijft. Epic werkt met seizoenen, waardoor er constant nieuwe content in de game komt, waaronder nieuwe plekken op het eiland en diverse skins voor spelers gebaseerd op allerlei personages uit andere populaire media.

Fortnite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat snap ik wel. Het kneitergoede verhaal van Fortnite leent zich natuurlijk ook goed voor een boeiende film...

0
test

@Michael-Raymond-Clayton ze kunnen ook een verhaal maken over een Chinees kindje dat erg fanatiek is in Fortnite en denkt door te breken als pro gamer en alles op het spel zet. Alleen door alle limitaties in China kan hij zich niet goed genoeg ontwikkelen en staat zijn toekomst op het spel. Voor de game kiezen ipv school, vrienden waarmee hij begon te spelen, uit te foeteren en af te stoten en uiteindelijk zonder diploma op straat te komen staan. Of maak er een taiwanees van, kan je nog meer politiek enzo toevoegen.

0
test

@-JK- haha, ik zou zeggen: dien het script in bij de studio en wie weet?

0
test

Hou er rekening mee dat Epic met hun UnrealEngine nu heel erg bezig is om deze makkelijk te laten gebruiken door filmmakers voor productie van films en series, hierbij is eigen directe ervaring dan ook weer een enorme vooruitgang zonder dat je daarvoor hoeft samen te werken met anderen. Dus het is heel goed mogelijk dat DAT ook de reden is waarom ze de nieuwe divisie hebben opgezet.

0
test

@SuperDre ik maak me ook geen zorgen over het technische aspect, maar nog afgezien van het feit dat nog altijd de meeste game verfilmingen gruwelijk floppen, lenen sommige games zich nog wel voor een verfilming vanwege de verhaallijn, karakters etc. Maar daar heb ik Fortnite niet op kunnen betrappen. Al geef ik toe dat ik het al jaren niet meer heb gespeeld. Aan de andere kant, die Sonic film heeft het vrij goed gedaan; had ik ook nooit verwacht. Misschien is er een reden waarom ik niet in de filmindustrie werk, haha

0

Aanbevolen voor jou