Blizzard hint naar verrassing in Diablo 4-livestream vanavond

Blizzard hint naar verrassing in Diablo 4-livestream vanavond

Komt er nog een bèta voor de release op 6 juni?

Blizzard lijkt een verrassing in petto te hebben voor kijkers van de Diablo 4-livestream die vanavond wordt uitgezonden.

Het was al bekend dat Blizzard vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd een livestream houdt. Hierin wordt dieper ingegaan op de veranderingen die in de game worden doorgevoerd ten opzichte van de bèta, en endgame content.

De livestream duurt anderhalf uur. Franchise manager Rod Fergusson meldt op social media nu het volgende: "Is dit degene met de geheime aankondiging of mogen we daar nog niet over praten? Ik zou het niet graag verklappen."

Hoewel nog niet bekend is wat de verrassing precies inhoudt, speculeren fans dat er tussen nu en de uiteindelijke release van de game wellicht nog een bèta wordt gehouden. Een fan vroeg op Twitter of er nog meer gespeeld kon worden, waarop Blizzard antwoordde: "Dat kan geregeld worden..."

Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, al krijgen mensen met een reservering vier dagen eerder toegang. De livestream kan vanavond vanaf 20:00 uur op

Watch on YouTube

bekeken worden.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de game al in de pre-order staan. Nog een beta is voor mij iig niet meer nodig, ga ik ook niet aanraken want wil er vol induiken als de game uitkomt!

0

@Markus88 dat heb ik dus ook, een extra beta is niet nodig. Ik heb tijdens de beta ook alle filmpjes doorgeskipt. Pas als de game uitkomt ga ik er helemaal in op. Benieuwd wat we gaan zien van de end game

0
test

@fonsrutte Haha ik heb ze ook geskipped :P Wou alleen de items ontgrendelen voor het behalen van lvl 20 :D

0
test

@Markus88 En nu moet je alsnog de 3e beta doen, voor de speciale mount :P :D

0

@fonsrutte same voor mij heb ook alles doorgeskipt :P alleen tot level 20 en gelijk gestopt

0

Aanbevolen voor jou