Blizzard heeft 'geen plannen' om Diablo 4 op Game Pass te zetten

Blizzard heeft 'geen plannen' om Diablo 4 op Game Pass te zetten

Blizzard heeft op dit moment geen plannen om Diablo 4 naar Xbox Game Pass te brengen.

Dat laat general manager Rod Fergusson weten op Twitter. Hij meldt daar dat hij vragen krijgt over de mogelijkheid om Diablo 4 op Game Pass te plaatsen. "Ik wil jullie laten weten dat we daar geen plannen voor hebben."

Microsoft is van plan Activision Blizzard over te nemen. Hoewel die deal nog niet wereldwijd is goedgekeurd, hoopten sommige fans dat dit zou betekenen dat Diablo 4 spoedig op Game Pass zou verschijnen - Microsoft zet alle spellen van diens studio immers op de service. Maar zolang de overname nog niet rond is, lijkt het er op dat Diablo 4 niet voor Game Pass gepland is.

Later deze week gaat er een bèta voor Diablo 4 van start. Van 17 tot en met 19 maart kunnen mensen die de game al hebben gereserveerd de bèta spelen. Van 24 tot en met 26 maart is de bèta voor iedereen beschikbaar. Spelers kunnen aan de slag in Fractured Peaks, de eerste zone van de game. De bèta beslaat de proloog en het volledige eerste hoofdstuk van de game. Level 25 is het maximaal te behalen niveau.

Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima hoor, dan laat ik hem bij voorbaat al voorbij gaan. Game pass was de enige reden om hem te proberen voor mij na die blamage van een Diablo Immortal.

0

@Riyakuya Zucht. DIablo Immortal was inderdaad een blamage laten we dat vooropstellen, maar je snapt toch wel dat Diablo 4 een heel ander type game is dan Immortal? Welke aanwijzigingen, behalve het bestaan van Immortal, heb je dat Diablo 4 een Pay2Win game gaat worden? Diablo Immortal is een F2P mobile game, Diablo 4 een full priced console/PC game. Maar goed, doe lekker wat je wilt, ik ga me enorm vermaken met D4. Ik heb al flink wat uren zitten in de eerste beta ronde en komend weeken ga ik weer aan de slag

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Maar ik ben ook een troll ;) En een kakkerlak volgens sommigen.

0

@fonsrutte moet je eens voor de gein zeggen dat Xbox meer nieuwe controllers heeft dan exclusives dan gaat ie door het lint Ps ik kan ook niet wachten op Diablo ga hem lekker op de ps5 spelen

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@fonsrutte Ja hoe goed is de Beta? Kan je er wat over vertellen?

0

@Goodmushin Ik vond het zeer goed. Er zijn heel veel mogelijkheden om een uniek character te bouwen, veel uitgebreider dan alle voorgaande delen. Daar kun je de eerste tijd echt wel zoet mee zijn.

0
test

@fonsrutte ik wacht het wel gewoon af. Zodra de deal met Activision Blizzard rond is zal de game toch wel naar game pass komen. Dan test ik hem dan wel uit.

0

Aanbevolen voor jou