'Betaalde dlc voor CoD: Modern Warfare 2 omvat veel klassieke maps'

'Betaalde dlc voor CoD: Modern Warfare 2 omvat veel klassieke maps'

Infinity Ward zou van plan zijn om in 2023 een hoop klassieke multiplayermaps uit eerdere Call of Duty-games als betaalde dlc naar Call of Duty: Modern Warfare 2 te brengen.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Activision volgend jaar geen nieuwe Call of Duty-game uitbrengt, en om het gemis daarvan op te vangen zou Infinity Ward volgens de relatief betrouwbare insider Hope volgend jaar een hoop dlc voor het later dit jaar te verschijnen Modern Warfare 2 op de planning hebben staan.

Het zou gaan om nagenoeg alle maps uit de in 2009 verschenen game Modern Warfare 2. Daarnaast zouden ook maps uit CoD-games van Treyarch en Sledgehammer worden toegevoegd aan het spel. Waar normaliter nieuwe maps als gratis dlc aan Call of Duty-games worden toegevoegd, zou het ditmaal gaan om een grotere hoeveelheid maps, waardoor er geld gevraagd voor kan worden.

Vooralsnog hebben Activision Blizzard of Infinity Ward het bovenstaande gerucht niet bevestigd. Call of Duty: Modern Warfare 2 komt in ieder geval op 28 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel digitaal reserveren krijgen een week eerder toegang tot de singleplayercampagne. Op 16 november komt Warzone 2.0 uit, dat ook is ontwikkeld door Infinity Ward. Op die dag begint ook het eerste seizoen van Modern Warfare 2.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Goed idee, lekker goedkoop cashen, en ondertussen je playerbase verdelen omdat niet iedereen de dlg wilt/kan/gaat kopen. Waardeloos bedrijf is dat activition.

0
test

Leuk als je het kunt kopen, en ik zou ook graag willen. Probleem is dat bij call of duty dat als je bijvoorbeeld 15 maps hebt, er elke keer dezelfde 6 langs komen...dus stel je voor je hebt eerst 15 bij de game dan 12 dlc en je krijgt elke keer dezelfde 6 voorgeschoteld..zonde

0

Aanbevolen voor jou