Activision onthult PlayStation-voordelen Modern Warfare 2

Activision onthult PlayStation-voordelen Modern Warfare 2

Activision heeft de voordelen waar PlayStation-spelers van Call of Duty: Modern Warfare 2 van kunnen profiteren op een rij gezet.

Dat deed het op de officiële website van de game. Vanwege een marketingdeal tussen Activision Blizzard en Sony krijgen PlayStation-spelers een aantal voordelen en bonussen. Spelers die MW2 vooraf bestelden in de PlayStation Store hebben de Oni Operator Pack gekregen. Die is een jaar lang exclusief. Vanaf 27 oktober 2023 kunnen spelers op Xbox en pc de skin ook aanschaffen.

Verder krijgen PlayStation-spelers vijf gratis levels in de battle pass, waardoor ze een kleine voorsprong hebben op spelers op andere platformen. Maandelijks zijn er ook exclusieve evenementen waarin dubbel XP verdiend kan worden, zijn er exclusieve cosmetische items in de vorm van Combat Packs en krijgen PlayStation-spelers meer XP voor hun wapens als ze samen in een party spelen. Tot slot zijn er twee extra loadout slots. Spelers op Xbox en pc kunnen niet van deze voordelen profiteren.

Er is dit keer geen exclusieve gamemodus. Bij de vorige Modern Warfare in 2019 was dat wel het geval. Destijds was de Special Ops Survival-modus een jaar lang exclusief voor PlayStation. Wat op dit moment nog wel exclusief is voor PlayStation is de mogelijkheid om cross-play uit te schakelen. Om nog onbekende reden ontbreekt die optie op de Xbox en pc.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is sinds vandaag uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en pc. Op 16 november komt Call of Duty: Warzone 2.0 uit. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Niet hele boeiende voordelen dus. Speel mijn shooters altijd toch liever op Xbox ;)

0

@-marco- ja dat zeg je zo makkelijk maar toch he. Vind het lelijke bedrijfsvoering

0
test

@-marco- ja Xbox controller > PS5 controller

0
test

@sandervs De reden voor mij waarom er al 20 jaar een Xbox in huis is

0

@sandervs : oprechte vraag : hoezo? Wil ik graag weten omdat ik zelf nog niet weet welke versie ik ga aanschaffen.. de duelsense lijkt wij wel grappig bij dit soort spellen, maar misschien zie ik iets over het hoofd. Ik ben geen typische COD speler hoor, speel af en toe een potje voor de lol.

0
test

Best wel lame dat zoiets bestaat

0

Aanbevolen voor jou