Win Star Wars Outlaws voor de PlayStation 5

Win Star Wars Outlaws voor de PlayStation 5

Het heelal ligt aan je voeten

Het Star Wars-universum kan vanaf morgen op een compleet nieuwe manier verkend worden in Star Wars Outlaws. Om de release te vieren geven we samen met bol een PS5-exemplaar van de game weg.

In Star Wars Outlaws nemen spelers de rol van Kay Vess op zich. Ze is een kleinschalige dief die meedoet aan een heist die de soep in loopt, en vervolgens met een torenhoge prijs op haar hoofd de galactische onderwereld van de welbekende franchise ontdekt.

Samen met haar viervoetige compagnon Nix moet Kay nu een nog grotere heist uitvoeren om haar vrijheid te kopen. Ondertussen zweert ze samen met de criminele syndicaten van het Star Wars-universum, en is het behouden van een goede reputatie de sleutel tot overleven. Dunke noemde Outlaws een verrassend frisse Ubisoft-game in zijn review.

Wat moet je doen om de game te winnen? Ga naar de website van bol, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers), vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Druk hier om naar het formulier te gaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Linkje naar het formulier? Want hier doet hij het wederom niet :)

0
test

Staat er nu bij!

1

HIer doet ie het ook niet.

0
test

via de link onder de instructies kan 't nu :D

0

Aanbevolen voor jou