Win Nintendo Switch Sports

Win Nintendo Switch Sports

Lekker fit door de zomer

We blijven nog een poosje in de stemming voor sport, want Nederland doet nog altijd mee aan het EK. Voor wie zelf ook iets meer activiteit in huis wil halen komt de prijsvraag van deze week goed uit. We geven samen met bol namelijk Nintendo Switch Sports weg!

Voor iedereen die ooit een Wii had staan is de Sports-franchise van Nintendo een oude bekende. Wii Sports en/of Wii Sports Resort werden praktisch als onderdeel van de console verkocht, maar naast die titels werd weinig met het concept gedaan. Toen de Nintendo Switch uitkwam leek het perfecte moment daar om de serie terug te brengen, het was immers mogelijk om de Switch overal mee naartoe te nemen.

In 2022 bracht het bedrijf dan ook Nintendo Switch Sports uit. Net als in de games op de Wii kunnen spelers een personage maken - al zijn dat geen Mii’s meer - en verschillende sporten spelen. De speelbare sporten zijn voetbal, volleybal, badminton, tennis, bowlen, golf en chanbara (zwaardvechten). Daarbij komt er deze zomer nog een gratis update uit die basketbal aan de game toevoegt

Wat moet je doen om de game te winnen? Ga naar de website van bol, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) en vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Werkt het formulier niet? Klik dan hier.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou