Zombies-modus van Call of Duty: Modern Warfare 3 getoond

Zombies-modus van Call of Duty: Modern Warfare 3 getoond

Game verschijnt op 10 november, PlayStation-bèta is dit weekend

Activision heeft de Zombies-modus van Call of Duty: Modern Warfare 3 voor het eerst getoond tijdens de Call of Duty: Next-livestream gisteren.

Het was al bekend dat Call of Duty: Modern Warfare 3 een Zombies-modus zou ontvangen - het is voor het eerst dat Zombies naar een Modern Warfare-game komt. Gisteren zijn dan ook de eerste beelden getoond en is er meer informatie bekendgemaakt.

In plaats van de gebruikelijke gameplay gecentreerd rondom rondes, moet deze Zombies-modus 'extraction'-gameplay bieden. De modus wordt dan ook omschreven als een combinatie tussen Zombies en DMZ, en kan zowel alleen als met een groep spelers doorlopen worden. In totaal kunnen er acht squads van drie spelers meedoen aan een potje. Daarnaast zijn er ook verhalende missies in de vorm van Dark Aether.

Spelers kunnen meer zombies dan ooit op de map verwachten, alsmede speciale zombietypes zoals de Abomination. Elementen als de perk machines en mystery box keren terug.

Zoals gezegd maakt Zombies deel uit van Call of Duty: Modern Warfare 3, dat op 10 november uitkomt. De bèta voor PlayStation-gamers begint vandaag. Vandaag en morgen kunnen mensen met een pre-order voor de game aan de slag, en zondag, maandag en dinsdag kunnen alle PlayStation-gamers spelen. Volgend weekend zijn alle systemen aan de beurt.

Een paar dagen geleden kwam er al een trailer van de multiplayer van Modern Warfare 3 uit. Daarnaast zijn er al gameplaybeelden uitgelekt.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zeer positief verrast door de beelden. Ben erg benieuwd hoe het uit gaat pakken en hopelijk blijven ze de standaard modus ook houden.

0
test

Ik heb erg veel zin om hiermee aan de slag te gaan. Ziet er interessant uit.

0

Aanbevolen voor jou