Zo boeken spelers progressie in Dragon Age: The Veilguard

Zo boeken spelers progressie in Dragon Age: The Veilguard

Game komt op 31 oktober uit voor pc, PS5 en Xbox Series

Bioware heeft uit de doeken gedaan hoe spelers precies progressie kunnen boeken in het aankomende Dragon Age: The Veilguard.

De ontwikkelaar deed dit via een blogpost en via onderstaande video. Het is duidelijk dat er progressie geboekt kan worden op het gebied van skills, items en metgezellen. Zo kan hoofdpersonage Rook een niveau van 50 bereiken, waarbij de meeste XP gewonnen kan worden door missies te klaren, mensen in de spelwereld te helpen, de band met de Veilguard te versterken en vijanden te doden.

Nadat er genoeg XP is verdiend gaat Rook een niveau omhoog en ontvangt hij een Skill Point om in de Skill Tree te plaatsen. Daar zijn verschillende gebieden te vinden om te groeien, waaronder de klasse (waar de hoofdskills zich bevinden), traits en passieve boosts.

Wapens, uitrusting en accessoires kunnen in de spelwereld gevonden en gekocht worden, en elk item heeft zijn eigen statistieken. In de Cartaker's Workshop kunnen items worden verbeterd. Daarnaast hebben metgezellen in de Veilguard eigen levels - elk niveau omhoog ontgrendelt ook voor hen een Skill Point. Er zijn zelfs specifieke missies die de band tussen Rook en de metgezel in kwestie versterkt.

In Dragon Age: The Veilguard, de vierde game in de Dragon Age-reeks, trekken spelers er op uit om de vernietigende kracht van de elvengoden tegen te gaan. Spelers staan zaosl gezegd bekend als Rook, die samen met zijn metgezellen aan de frontlinie vecht. Dragon Age: The Veilguard verschijnt op 31 oktober voor Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou