We geven twee tickets voor Twitchcon weg

We geven twee tickets voor Twitchcon weg

Ontmoet jouw favoriete streamers!

In samenwerking met Twitch mogen wij twee tickets weggeven voor Twitchcon in Rotterdam. Streamers ontmoeten, de Twitch Rivals-competitie meekijken en nog veel meer: het kan hier allemaal.

Twitchcon vindt dit jaar plaats in Ahoy, te Rotterdam, op 29 en 30 juni. Van over de hele wereld komen streamers naar ons land om de interactie aan te gaan met hun community. Denk aan namen zoals PirateSoftware en Tubbo, maar ook de Nederlandse Twitch-community wordt gerepresenteerd door bijvoorbeeld Daniel Lippens en Saar. 

Maar er is meer te beleven op Twitchcon. Zo zijn er workshops en Creator Camps waarin je leert hoe een succesvolle stream wordt opgezet, strijden teams aan streamers tegen elkaar in een aantal games op het grote podium tijdens Twitch Rivals. Verder lopen mensen rond in cosplay en vallen er goodies en merch te scoren in Artist Alley en de Loot Cave.

Daar wil je toch bij zijn? Om de twee tickets te winnen stuur je een mailtje naar prijsvraag@pu.nl en vertel ons met wie jij naar Twitchcon zou gaan, en welke streamer jij graag zou ontmoeten!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou