Warrior's Parth-update voor Prince of Persia: The Lost Crown nu beschikbaar

Warrior's Parth-update voor Prince of Persia: The Lost Crown nu beschikbaar

Met onder andere Permadeath- en Speedrun-modi

Ubisoft heeft deze week de eerste gratis content-update voor Prince of Persia: The Lost Crown uitgebracht.

Met de Warrior's Path-update heeft de game er een Permadeath-modus bijgekregen. Ook is er een Speedrun-modus. Deze modi moeten spelers die de game al hebben ervaren extra uitdagingen bieden.

Verder worden er wijzigingen doorgevoerd en nieuwe outfits toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een optie in het menu te selecteren waardoor spelers ook parry's van achteren, boven of onder kunnen uitvoeren.

Ook kan men van Fariba schatkaarten kopen met tijdkristallen in de Haven. Deze schatkaarten tonen alle locaties van schatkisten in een eerder bezocht gebied. Er kan na het uitspelen van de game zelfs een speciale kaart worden gekocht waarmee alle overgebleven Lore-items worden aangegeven. Meer details zijn hier te vinden.

Ubisoft kondigde eerder deze maand plannen voor nieuwe Prince of Persia: The Lost Crown-content aan. Aankomende zomer verschijnt The Divine Trials, een gratis update waarmee "nieuwe gevechten en platform- en puzzeluitdagingen" worden toegevoegd. Ook bevat de uitbreiding nieuwe outfits en amuletten. Ergens later dit jaar zal er tevens een betaalde verhalende uitbreiding uitkomen, al zijn daar nog geen verdere details over bekend.

Prince of Persia: The Lost Crown verscheen eerder dit jaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Het betreft een metroidvania in een 2D-setting gebaseerd op de klassieke franchise. Spelers gaan in de game op zoek naar de ontvoerde prins Hassan. Het spel wordt qua gameplay vaak vergeleken met genregenoten als Hollow Knight en de Ori-games.

Gamer.nl-redacteur Bastiaan Vroegop gaf de game een 7,5: "The Lost Crown is een prima metroidvania. Soms piekt de moeilijkheidsgraad onverwachts, wat door het lineaire karakter toch tot wat frustratie kan leiden, maar meestal zorgen de ijzersterke gevechten en het snelle platformwerk ervoor dat dit een hartstikke leuke game is."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou