Vroege beelden van Beyond Good and Evil 2 uitgelekt

Vroege beelden van Beyond Good and Evil 2 uitgelekt

Personages Double H en Pey'J te zien

Er zijn nooit eerder vertoonde beelden van een vroege versie van Beyond Good and Evil 2 online verschenen.

In een video uit de portfolio van voormalige Ubisoft-animator Damien Barranco komen naast een aantal beelden van andere projecten - waaronder de eerste Beyond Good and Evil - ook enkele clips van het vervolg voorbij.

In de beelden is niet alleen Pey'J - bekend uit de eerste game - te zien, maar ook het nieuwe hoofdpersonage Double H. Beide personages zitten in de clips achter de bar. De video kan hieronder of via deze link bekeken worden.

Ubisoft toonde de eerste CGI-trailer van Beyond Good & Evil 2 in 2008. Daarna bleef het lange tijd stil rondom de game, totdat de game in 2017 voor het eerst weer werd getoond. Daarna zijn er diverse updates uitgebracht door het ontwikkelteam, maar inmiddels is het al eer een lange tijd stil rondom het langverwachte vervolg. Geestelijk vader Michel Ancel werkt al geruime tijd niet meer bij Ubisoft. Het bedrijf bevestigde begin dit jaar dat het vervolg nog altijd in ontwikkeling is.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit word de nieuwe duke nukem forever als eenmaal uit is is ie zo verouderd dat het zwaar tegen valt.

0
test

Waarom wordt de vergelijking met Duke Nukem Forever er elke keer bij gehaald? Bij DNF is de ontwikkeling een aantal keer herstart door verschillende studios en het IP is ook een aantal keren verkocht door verschillende uitgevers. Met BGE2 is alleen Ubisoft de ontwikkelaar en uitgever. Het enige waarmee DNF met BGE2 een link hebben is omdat ze allebei de langste ontwikkelingsperiode hebben maar de manier waarop is heel verschillend. Dus bij DNF is het verklaarbaar waarom het een fiasco is geworden. Bij Ubi moet deze game wel goed worden anders is het de grootste en zoveelste blunder die ze meemaken dat zelfs het Assassins Creed IP het bedrijf niet meer kan redden

0
test

Vroege beelden uit 1997 xD

0

Aanbevolen voor jou