'Verwacht meer games van PlayStation Studios op Summer Game Fest-show'

'Verwacht meer games van PlayStation Studios op Summer Game Fest-show'

Om welke spellen het gaat is niet duidelijk

Tijdens de Summer Game Fest-liveshow die op 7 juni wordt gehouden zouden er games van PlayStation Studios worden getoond.

Dat claimt de over het algemeen betrouwbare insider MbKKssTBhz5 op social media. "Verwacht meer games van een aantal studio's van Sony Interactive Entertainment." Verder meldt hij dat ook Sonic x Shadow Generations en Metaphor: ReFantazio de revue passeren.

De claim is opvallend, omdat Sony eerder deze week al een State of Play heeft uitgezonden. Daar werd onder andere de eerste gameplay van Concord getoond en een nieuwe Astro Bot-platformer onthuld.

Welke PlayStation-games er mogelijk getoond worden op Summer Game Fest gaf de insider niet prijs. Er gaan wel al enige tijd geruchten over een Lego-game gebaseerd op de Horizon-franchise, genaamd Lego Horizon Adventures.

De Summer Gamer Fest-liveshow wordt vrijdag 7 juni om 23:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dan verwacht ik 1of 2 games en meer niet, want als ze nog met een showcase komen dit jaar moeten ze toch wat bewaren voor die show.

0
test

Ons niet blij maken met een dode mus! Sony heeft zelf al laten weten dat deze speculatieve titels pas ten vroegste begin 2025 op de markt komen. Als ze op 7 juni ons ineens verrassen, dan zou ik dat een hele vreemde marketing strategie vinden. Eerst de mensen boos maken met een magere event, om dan enkele dagen later af te komen met een ander aanbod. Laat ons hopen dat ze dan inderdaad iets prettig kunnen tonen, dan hebben we toch al iets om naar uit te kijken.

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 2 juni 2024 - 19:32]

0

Aanbevolen voor jou