Verhalende trailer van Unknown 9: Awakening te zien

Verhalende trailer van Unknown 9: Awakening te zien

De game verschijnt aankomend najaar op pc en consoles

Bandai Namco heeft tijdens de Summer Game Fest-liveshow een verhalende trailer van hun aankomende game Unknown 9: Awakening getoond.

In 2020 werd het spel al aangekondigd. Toen werd gemeld dat het onderdeel zou uitmaken van een overkoepelende franchise, waar ook boeken en comics van zouden verschijnen.

De game volgt het verhaal van Haroona, een zogeheten 'quaestor' die een mysterieuze dimensie genaamd de Fold kan bezoeken. Deze dimensie bevat een krachtige energie en verloren kennis dat een nieuw tijdperk aan vooruitgang in gang kan zetten. Maar als deze kennis in verkeerde handen valt kan dit het einde van de mensheid betekenen.

Haroona moet niet alleen leren van de foute keuzes uit haar verleden, maar ook meer over de Fold leren en zo Umbric-skills opdoen om vijanden mee te verslaan. Ze krijgt in de Fold namelijk te maken met Ascendants, afkomstig uit een geheime gemeenschap genaamd de Leap Year Society. De Ascendants willen de Fold voor zichzelf houden.

De game wordt uitgegeven door Bandai Namco en ontwikkeld door Reflector Entertainment. Het is de eerste game van de in Montreal gevestigde studio.

Unknown 9: Awakening komt in de loop van aankomend najaar uit op pc (Steam), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou