Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt in najaar van 2024 uit

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt in najaar van 2024 uit

The Chinese Room neemt de ontwikkeling op zich

Het meermaals uitgestelde Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 moet nu in het najaar van 2024 uitkomen.

Dat heeft uitgever Paradox Interactive afgelopen weekend tijdens PAX West aangekondigd. De ontwikkeling is daarbij overgenomen door The Chinese Room, de Britse studio bekend van spellen als Everybody's Gone to the Rapture en Dear Esther.

De ontwikkeling van Bloodlines 2 wordt al enkele jaren geplaagd door problemen. Het spel is meermaals uitgesteld - de game zou oorspronkelijk in 2020 verschijnen - en er vielen ontslagen bij de vorige ontwikkelaar, Hardsuit Labs. Daarna werden ze van de ontwikkeling afgehaald, en nu is The Chinese Room dus de ontwikkelaar.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De eerder aangekondigde PS4- en Xbox One-versies zijn geannuleerd. De game speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampiers niet bestaan.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze komt nog steeds dag 1 in mijn huis, maar eerst zien dan geloven dat het echt uitkomt in 2024. In ieder geval erg zin in :-)

0

Ik heb zelf een tijdje de TT versie gespeeld, ben benieuwd of ze dat kunnen overbrengen naar een game zoals Baldur's Gate 3 dat heeft gedaan of dat het meer een standaard RPG met een vampiersausje wordt. Heb me verder helemaal niet verdiept in deze game dus ben er helemaal niet van op de hoogte.

0

Aanbevolen voor jou